MetaFox 2.2.7

A MetaFox egy igen átlátható felülettel rendelkező MKV konvertáló szoftver, ami felépítésben kifejezetten a kezdő ismeretekkel rendelkezők számára kedvez. Ez a Free alkalmazás Drag and Drop fájl importálást, illetve kötegelt feladatokat is szolgáltat, így egyszerre több fájlt tud konvertálni egyszerre.

Ha olyan médialejátszóval rendelkezel, ami kizárólag MKV formátumokat ismer, vagy csak nemes egyszerűséggel pont erre a formátumra van szükséged, de a számítógépes tudásod korlátozott, akkor a MetaFox konvertálóját neked találták ki.

Igaz sem funkcionálisan, sem pedig kinézetben nem nyújt extra dolgokat, de vannak PC tulajdonosok akiknek pontosan ez a cél.

A szoftver telepítése, vagyis a MetaFox installálás néhány kattintásos lépésből áll, ahol a legalapvetőbb információk megadása szükséges, maga a folyamat a legbonyolultabb része, hisz a használata ettől már jóval egyszerűbb.

Ha rendelkezel bármilyen más formátummal bíró videóval, ami lehet AVI, FLV, OGG… az vele a lehető legegyszerűbben tudod átalakítani. Amit még mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a MetaFox igen kis erőforrással rendelkezik, ráadásul a dekódolást is gyorsan meg tudja valósítani. A folyamat alatt a végeredményt ugyanabba a mappába menti amelyben az eredeti található.

MKV fájlok konvertálását támogatja a MetaFox

Némi hátránynak tekinthető, hogy a MetaFox nem támogatja a folyamat szüneteltetését, illetve leállítását, tehát ha egyszer elindítottad az nem szakítható meg.

Magát a konvertálást mint munkafolyamatot úgy tudod kezdeményezni, hogy a felületére húzod azt a multimédiás tartalmat amit átalakításra szántál. Szolgátat még néhány alapvető beállítási lehetőséget, továbbá azt hogy kötegelt módon akár több videót is kezelni tudj.

Ha ettől több lehetőségre vágysz, kevés amit a MetaFox szolgáltat akkor néhány alternatív szoftvert is tudunk javasolni. Ilyen a Format factory, vagy VidCoder ami rippelni is tud. Mindkét megoldás inkább tapasztaltabbaknak javasolt.

Összességében nézve a MetaFox egy MKV konvertáló segédlet, ami igen egyszerű módját biztosítja annak hogy videóidat át tudj átalakítani. Egyszerre több videót is konvertál, egyszerű fájl importálási eszközkészlettel rendelkezik. Alapvető konfigurálást igényel, kezdőknek javasolt. 

MetaFox

MetaFox összefoglaló:

 • MKV konvertáló szoftver
 • kötegelt munkafolyamatok támogatása
 • bemenetként több népszerű kodeket ismer
 • Drag and Drop támogatás
 • nem kell konfigurálni
 • egyszerű használat
 • csak alapvető lehetőségeket biztosít
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://shark007.net/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MetaFox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PeStudio 9.182021-10-08 PeStudio 9.18 (0)
  A PeStudio segítségével még azelőtt megbizonyosodhatsz arról hogy biztonságos e a letöltött, kiszemelt Windows alkalmazás még mielőtt […]
 • Virtual DJ Home Free Edition 2021.66772021-10-01 Virtual DJ Home Free Edition 2021.6677 (1)
  A Virtual DJ Home Free Edition segítségével egyedi zenei összeállításokat hozhatsz létre akár komolyabb szakértelem nélkül. A […]
 • Notepad++ Portable 8.1.52021-09-27 Notepad++ Portable 8.1.5 (0)
  A Notepad++ Portable ingyenes, hordozható forráskód szerkesztő alkalmazás amivel HTML nyelven szerkesztheted állományaidat, kötelező […]
 • FreeFileSync 11.142021-09-20 FreeFileSync 11.14 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]
 • Gihosoft Video Editor 2.0.482021-09-19 Gihosoft Video Editor 2.0.48 (0)
  A Gihosoft Video Editor egy videók módosításához, az azok szerkesztéséhez használható program. A Free alkalmazás videók vágásához, […]