HD Video Converter Factory 7.5

A HD Video Converter Factory egyszerű módját biztosítja annak hogy videókat tudj dekódolni. Ez a konvertáló egy sor igen hasznos és nélkülözhetetlen funkciót tartalmaz, az alábbi Free alkalmazással létrehozhatsz UHD (4K) videókat is. Kötegelt feladatok ellátására is képes. Beépített videó letöltő funkció, audió támogatás, szerkesztési lehetőségek.

Dekódoló szoftverekből Dunát lehetne rekeszteni, rengeteg remek megoldás érhető el amik jobbnál jobb lehetőségekkel látnak el a feladat végrehajtásához. Ha UHD tartalmak létrehozása a cél akkor már korlátoltabb helyzetben találhatod magad, hisz jelenleg még nem minden konvertáló támogatja ezt a lehetőséget, igaz ez idővel mindenképp változni fog. Ha nem szeretnél várakozni, azonnali eredményeket szeretnél itt a HD Video Converter Factory nevű program.

A szoftvert, funkcionálisan tekintve némileg elmarad a nagyobb vetélytársaktól, de mégis vannak benne olyan opciók amik nem csak hogy hasznosak, hanem talán nélkülözhetetlennek tekinthető. A HD Video Converter Factory telepítése pillanatok alatt megvalósítható, ami után egy a kornak megfelelő modern felhasználói felület fogad, ahol neki is láthatsz az első dekódolásnak. A tartalmakat a felső eszköztárán tudod betallózni, míg az alsón van arra lehetőséged, hogy megadd a mentés helyét, ezt itt praktikus a gyári paramétereket megváltoztatni, mivel könnyebben fogod megtalálni, a dekódolt videót.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a HD Video Converter Factory nem csak kizárólag filmek esetén használható, hanem ideális audió átalakításra is.

A betallózott tartalom az átalakítás előtt szerkeszthető, vágható a videó időben, illetve felbontásban. Itt mód van még arra hogy forgass, vagy tükrözz. Effektek hozzáadásával egy teljesen egyedi végeredményt kapsz.

A formátumokat tekintve a HD Video Converter Factory támogatja a legnépszerűbbeket, az AVI, MPEG, MOV, ASF, 3GP, 4K video, de akár mobil eszközökre optimalizált kiterjesztést is ahol számos előre definiált kimenet található.

Az egyéb szolgáltatásainak a részét képezi, hogy tartalmaz egy videó letöltő funkciót, amivel a YouTube-ról tudsz tartalmakat lementeni. A fejlesztő termékei között található még a Video Converter Factory őt is érdemes kipróbálni. Egy másik szintén remek megfelelője a Freemake Video Converter ő kifejezetten az egyszerűségre összpontosít.

Összességében nézve a HD Video Converter Factory egy olyan dekódoló, ami létre tud hozni 4K videókat, de azok letöltését is rá lehet bízni. Beépített szerkesztője igen hasznos tud lenni.

HD Video Converter Factory

HD Video Converter Factory összefoglaló:

 • Konvertáló program
 • videó szerkesztő összetevő
 • audió dekódolás
 • effektek támogatása
 • UHD (4K) támogatás
 • modern megjelenés
 • rengeteg támogatott formátum
 • videó letöltő
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
hd-video-converter.exe
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MiniTool uTube Downloader 3.1.02022-05-05 MiniTool uTube Downloader 3.1.0 (0)
  A MiniTool uTube Downloader egy rengeteg extra szolgáltatással használható multimédiás program ami egy YouTube böngészőt is biztosít. […]
 • Video Converter Expert 2.32021-09-09 Video Converter Expert 2.3 (0)
  A Video Converter Expert egy videókonvertáló program ami kötegelt feladat támogatással, illetve rengeteg speciális kodek […]
 • YouTube Downloader FREE 8.0.4.02016-09-12 YouTube Downloader FREE 8.0.4.0 (0)
  A YouTube Downloader FREE segítségével a szóban forgó videómegosztóról tudsz videókat lementeni. Természetesen tudásban itt nem áll […]
 • ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.402015-03-08 ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.40 (0)
  A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter egy több funkciós videó letöltő program. Egy munkafolyamaton belül lehetőség van a média […]
 • WonderFox DVD Ripper Speedy 6.52014-10-12 WonderFox DVD Ripper Speedy 6.5 (0)
  A WonderFox DVD Ripper Speedy kiválóan alkalmas hogy Műsoros DVD lemezekről mentéseket tudj készíteni, sőt azokat a munkafolyamat […]