ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.40

A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter egy több funkciós videó letöltő program. Egy munkafolyamaton belül lehetőség van a média átalakítására is. Az alábbi Free alkalmazást az egyszerű kezelhetőség és a felhasználóbarát kialakítás jellemzi. Dekódolni MP3-ba tud akár kötegelten.

Ha rendszeres látogatója vagy a YouTube videómegosztó portálnak, vannak ott olyan videók amiket le szeretnél menteni, hogy azt később bármikor és bárhol meg tudd tekinteni, akkor ajánlani tudunk egy ingyenes és remek megoldást a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter személyében.

Maga a szoftver több mint egy hagyományos videó letöltő program, hisz ha a lementett média kimeneti formátuma nem lenne megfelelő, azt akár közvetlenül át is lehet alakítani konvertálással, talán az egyetlen negatívum, hogy azt kizárólag MP3 formátumra tudja megtenni.

A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter telepítése pár kattintás, ahol néhány fontos információt kell csak megadni neki, illetve el kell fogadni a licenc szerződést.

Az első indulását követően egy igen egyszerű, jól navigálható felület tárul a felhasználók elé, a navigációs szervek is áttekinthetően lettek elhelyezve. Sajnos a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter Magyar nyelven nem tud, a nyelvi lokációt tekintve az Angol viszont támogatott, ezt ellensúlyozza a korábban említett felhasználóbarát elrendezés.

A használatához túl sok tennivalóra nincs szükség. A böngészőből kimásolt cél URL-t be kell másolni a program címsorába, itt akár egyszerre több videó is importálható. A rövid analízist követően a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter fel is ajánlja annak a lehetőségét, hogy a tartalmat a gépre mentsd.

Konvertálásnál, ha arra is igényt tartasz, több minőségi beállítás között is választani lehet, illetve meghatározható az alapértelmezett mentési mappa.

Néhány alapvető konfigurálási opciót is szolgáltat, a dekódolás processzor terhelési szintje, egyedi fájlelnevezések adhatóak meg a végeredményhez, továbbá Proxykat is támogat. A kezelőfelületét skinek segítségével lehet megváltoztatni.

A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter alternatívájaként bevethető a Free YouTube Downloader, vagy az igen népszerű VSO Downloader, ami automatikus monitorozási képességet is szolgáltat.

Összességében nézve a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter egy felületen szolgáltat arra lehetőséget, hogy videókat tudj letölteni, illetve hogy egy munkafolyamaton belül konvertálhass. Támogatja a kötegelt feladatokat is.

ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter

ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ChrisPC Free Video Converter 3.852017-02-05 ChrisPC Free Video Converter 3.85 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 10.03.082018-03-09 ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 10.03.08 (0)
  A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével több ezer oldalról tölthetsz le videókat, illetve egy munkafolyamaton belül […]
 • Free YouTube Downloader 2015.8.52015-10-11 Free YouTube Downloader 2015.8.5 (1)
  A Free YouTube Downloader egy beépített konvertáló funkcióval rendelkező videó letöltő program. Rengeteg különleges szolgáltatást […]
 • oTube (Youtube Donwloader) 1.52015-08-18 oTube (Youtube Donwloader) 1.5 (0)
  Az oTube (Youtube Donwloader) az egyik legegyszerűbb módját biztosítja arra hogy az egyik legnépszerűbb videómegosztó portálról […]
 • YouTube Downloader FREE 8.0.4.02016-09-12 YouTube Downloader FREE 8.0.4.0 (0)
  A YouTube Downloader FREE segítségével a szóban forgó videómegosztóról tudsz videókat lementeni. Természetesen tudásban itt nem áll […]