ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter 1.40

A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter egy több funkciós videó letöltő program. Egy munkafolyamaton belül lehetőség van a média átalakítására is. Az alábbi Free alkalmazást az egyszerű kezelhetőség és a felhasználóbarát kialakítás jellemzi. Dekódolni MP3-ba tud akár kötegelten.

Ha rendszeres látogatója vagy a YouTube videómegosztó portálnak, vannak ott olyan videók amiket le szeretnél menteni, hogy azt később bármikor és bárhol meg tudd tekinteni, akkor ajánlani tudunk egy ingyenes és remek megoldást a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter személyében.

Maga a szoftver több mint egy hagyományos videó letöltő program, hisz ha a lementett média kimeneti formátuma nem lenne megfelelő, azt akár közvetlenül át is lehet alakítani konvertálással, talán az egyetlen negatívum, hogy azt kizárólag MP3 formátumra tudja megtenni.

A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter telepítése pár kattintás, ahol néhány fontos információt kell csak megadni neki, illetve el kell fogadni a licenc szerződést.

Az első indulását követően egy igen egyszerű, jól navigálható felület tárul a felhasználók elé, a navigációs szervek is áttekinthetően lettek elhelyezve. Sajnos a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter Magyar nyelven nem tud, a nyelvi lokációt tekintve az Angol viszont támogatott, ezt ellensúlyozza a korábban említett felhasználóbarát elrendezés.

A használatához túl sok tennivalóra nincs szükség. A böngészőből kimásolt cél URL-t be kell másolni a program címsorába, itt akár egyszerre több videó is importálható. A rövid analízist követően a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter fel is ajánlja annak a lehetőségét, hogy a tartalmat a gépre mentsd.

Konvertálásnál, ha arra is igényt tartasz, több minőségi beállítás között is választani lehet, illetve meghatározható az alapértelmezett mentési mappa.

Néhány alapvető konfigurálási opciót is szolgáltat, a dekódolás processzor terhelési szintje, egyedi fájlelnevezések adhatóak meg a végeredményhez, továbbá Proxykat is támogat. A kezelőfelületét skinek segítségével lehet megváltoztatni.

A ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter alternatívájaként bevethető a Free YouTube Downloader, vagy az igen népszerű VSO Downloader, ami automatikus monitorozási képességet is szolgáltat.

Összességében nézve a ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter egy felületen szolgáltat arra lehetőséget, hogy videókat tudj letölteni, illetve hogy egy munkafolyamaton belül konvertálhass. Támogatja a kötegelt feladatokat is.

ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter

ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Slimjet 34.0.3.02022-05-11 Slimjet 34.0.3.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy […]
 • MassTube 15.2.0.5102022-05-05 MassTube 15.2.0.510 (0)
   A MassTube YouTube videók közvetlen letöltésére használható, könnyen kezelhető szoftver. Free alkalmazás. A letöltésvezérlő program […]
 • MiniTool uTube Downloader 3.1.02022-05-05 MiniTool uTube Downloader 3.1.0 (0)
  A MiniTool uTube Downloader egy rengeteg extra szolgáltatással használható multimédiás program ami egy YouTube böngészőt is biztosít. […]
 • EagleGet 2.0.0.482022-03-02 EagleGet 2.0.0.48 (1)
  Az EagleGet egy minimalista, modern felépítéssel rendelkező letöltés kliens szoftver amely segítségével YouTube videókat, Flash […]
 • MyTube 4.0.20.0 Beta2022-02-21 MyTube 4.0.20.0 Beta (0)
  A MyTube segítségével egyszerűen, gyorsan tudsz a YouTube videómegosztóról tartalmakat letölteni. Rengeteg különleges szolgáltatást […]