YouTube Downloader FREE 8.0.4.0

A YouTube Downloader FREE segítségével a szóban forgó videómegosztóról tudsz videókat lementeni. Természetesen tudásban itt nem áll meg, hisz lehet vele konvertálni, videókat szerkeszteni. Mint a neve is utal rá, Free alkalmazásként használhatod.

Egy igazán sokrétű, egyetlen felületen több munkafolyamatot is ellátni képes multimédiás mindenes szoftver a YouTube Downloader FREE, ami nem csak videók letöltésére, hanem konvertáláshoz is felhasználható.

A YouTube Downloader FREE letöltése és telepítése után egy áttekinthető, jól rendezett felhasználói felület várja a kipróbálóit, ahol számos speciális feladat megvalósítására alkalmas opció kapott helyet. A YouTube Downloader FREE nem tud Magyar nyelven, de ezt ellensúlyozni képes az egyszerű használhatóság. YouTube videók letöltése esetén, csak annyi tennivaló van, hogy a böngészők címsorából ki kell másolni a kérdéses URL-t, majd kiválasztani azt a felbontást amire szükség van. Ez természetesen lehet akár UHD minőség.

Ha olyan videóval rendelkezel, aminek a formátumát meg szeretnéd változtatni konvertálással, erre sem kell külön alkalmazást keresni, hisz erre is képes a YouTube Downloader FREE. Itt kimenetként lehet választani mobilokra megfelelő formátumot, vagy akár hagyományos kimenetek is megjelölhetőek. Legyen szó AVI, 3GP, MPEG, FLV, SVCD, MP3 kiterjesztésekről, egyaránt támogatott.

A videók szerkesztésekor azokat át lehet méretezni, vágni, vagy a hozzá tartozó alapvető jellemzőket testre szabni.

A YouTube Downloader FREE lehetőségei itt még koránt sem értek véget mivel fotók letöltésére, videóból audiók gyártására, saját felirat fájlok előállítására is alkalmas. Mivel a szoftver teljesen ingyenesen használható, mindenképp megéri kipróbálni.

YouTube videók letöltésére használhatod még a Youtube Downloader HD-t, vagy a Freemake Video Downloader-t ami közel 50 weboldalon biztosít támogatást.

A YouTube Downloader FREE egy videó letöltő, konvertáló, szerkesztő egyben, amire akár képek közvetlen lementését is rábízhatod. Amellett hogy rengeteg funkciót biztosít, ingyenesen használható.

YouTube Downloader FREE

YouTube Downloader FREE összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
YouTube Downloader FREE
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • Wise Video Downloader 2.84.1142020-01-20 Wise Video Downloader 2.84.114 (0)
  A Wise Video Downloader egy könnyed videó letöltő szoftver amivel a YouTube-ról szerezhetünk be tartalmakat. Biztosít még videó […]
 • 3D YouTube Downloader 1.19.32019-11-15 3D YouTube Downloader 1.19.3 (0)
  A 3D YouTube Downloader segítségével minőségromlás nélkül tölthetünk le videókat a legnépszerűbb tartalommegosztó oldalról. A […]
 • Youtube Downloader HD 2.9.9.272015-12-22 Youtube Downloader HD 2.9.9.27 (0)
  A Youtube Downloader HD rendkívül könnyen kezelhető Free alkalmazás, amivel közösségi videómegosztókon található tartalmakat […]
 • Free YouTube Downloader 2015.8.52015-10-11 Free YouTube Downloader 2015.8.5 (1)
  A Free YouTube Downloader egy beépített konvertáló funkcióval rendelkező videó letöltő program. Rengeteg különleges szolgáltatást […]