Letöltésvezérlő

Free Music & Video Downloader 2.46

A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazással a lehető legkisebb erőfeszítéssel kutathatod fel azokat a tartalmakat amik érdekelnek. YouTube, Last.FM, Vimeo támogatással. Hordozható szoftver formájában vehető igénybe, nem kell telepíteni.

Ha rendszeresen tekintesz meg videókat, hallgatsz zenéket online, esetleg le is töltenél téged érdeklő tartalmakat, akkor kipróbálhatod erre a Free Music & Video Downloader nevű programot. A futtatásával nélkülözhetővé válik a böngészők használata.

Az alkalmazás különlegessége az igen kis erőforrás igény, továbbá az hogy nem igényel installációt, kizárólag a letöltött tömörített mappa kicsomagolása szükséges, ami után a benne található .exe fájl elindításával azonnal munkára fogható.

A Free Music & Video Downloader tartalmaz egy beépített keresőt, ahová csak be kell gépelni a téged érdeklő előadó nevét, vagy adott zeneszám címét. Azért is hasznos a program mivel egyetlen felületen támogatott a videók, továbbá audió tartalmak közvetlen keresése és azok letöltésének a lehetősége.

A Free Music & Video Downloader futtatható…

A Free Music & Video Downloader rengeteg népszerű oldalt támogat, néhányat kiemelve: YouTube, Vimeo, Last.FM, Baidu, Xiami, QQMusic, MixCloud, XMusic.me… Természetesen a lista nem teljes, ráadásul maga a felhasználó definiálhatja, hogy mely oldalakon kezdeményezze a szoftver a kereséseket.

A Free Music & Video Downloader a beállításoknál néhány extra opcióhoz is hozzáférést biztosít, többek között módosítható az alapértelmezett Letöltési mappa, illetve akik arra tartanak igényt kezdeményezhetik, hogy a szoftver egy munkameneten belül a szóban forgó médiát azonnal át is konvertálja MP3-ba.

A tartalom tallózása során a Free Music & Video Downloader támogatja, hogy saját listákat állítsunk össze, a vele lementett tartalmakat közvetlenül a felületéről is meg lehet nyitni.

Elsősorban videók letöltésére alkalmas szoftver a VSO Downloader, ami hagyományos böngészés mellett teszi akár automatizálttá a szóban forgó feladatot. A 4k Video Downloader kliense több beállításhoz is biztosít hozzáférést, ő a minőség választását is támogatja. A TubeDownload megoldása 3D tartalmakhoz megfelelő.

A Free Music & Video Downloader egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy videókat, illetve zenei tartalmakat tudj keresni, illetve letölteni. Rengeteg oldalt támogat. Könnyen kezelhető.

Free Music & Video Downloader

Free Music & Video Downloader Összefoglaló:

 • Videó, zene letöltő alkalmazás
 • beépített kereső
 • rengeteg népszerű oldal esetén használható
 • konfigurálható keresési terület
 • igény esetén MP3-ba konvertál
 • nem igényel telepítést
 • Könnyen használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://thesz.diecru.eu/content/lacey.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Music & Video Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Video Downloader 2.84.1142020-01-20 Wise Video Downloader 2.84.114 (0)
  A Wise Video Downloader egy könnyed videó letöltő szoftver amivel a YouTube-ról szerezhetünk be tartalmakat. Biztosít még videó […]
 • 4k Video Downloader 4.31.22024-07-13 4k Video Downloader 4.31.2 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • 4k Video Downloader Portable 4.31.22024-07-13 4k Video Downloader Portable 4.31.2 (0)
  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a […]
 • 3D YouTube Downloader 1.20.32024-05-06 3D YouTube Downloader 1.20.3 (0)
  A 3D YouTube Downloader segítségével minőségromlás nélkül tölthetünk le videókat a legnépszerűbb tartalommegosztó oldalról. A […]
 • Youtube Download Manager 1.0.0.152024-04-13 Youtube Download Manager 1.0.0.15 (0)
  A Youtube Download Manager felhasználói igényeknek megfelelő eljárással tud Stream YouTube Videókat letölteni MP4 Kodek formátumban. […]

Szólj hozzá