TubeDownload 4.9.9

A TubeDownload egy speciális, videók letöltésére alkalmas szoftver, ami többek között beépített médialejátszót is tartalmaz. A YouTube-ot támogató program, ideális 3D videók lementésére, kézzel választható ki a formátum, ez lehet AVI, MOV, FLV, MKV, MPEG. FullHD támogatással. Kiegészítőként konvertálót is kapunk hozzá.

Videók mentésére alkalmas speciális funkciókkal ellátott letöltésvezérlő szoftver a TubeDownload. Az alábbi program kifejezetten YouTube-os tartalmakhoz, a szóban forgó funkció ellátására lett megtervezve.

A TubeDownload telepítésekor lehetőség van, hogy további kiegészítőket adjunk hozzá, így több opciót tud majd ellátni.

Az alkalmazás igény esetén integrálni tud a legnépszerűbb böngészőkhöz, a Mozilla Firefox, illetve a Google Chrome-hoz, ha a szóban forgó oldalt látogatjuk és ott elnyeri valami a tetszésünket, azonnal kezdeményezhető a letöltés. Ha ezt nem szeretnéd igénybe venni, a hagyományos vágólapos módszerrel is munkára fogható.

A mentést több formátumban is végre tudja hajtani, itt az összes népszerűbbnek tekinthető elérhető: AVI, MPEG, MKV, MOV, TS, WEBM természetesen ez csak egy része a kínálatnak.

Nem csak a formátum módosítható egyénileg, hanem a felbontás is, itt nem csak FullHD, hanem 3D kimenet is kiválasztható, ha annak éreznénk szükségét. A TubeDownload tartalmaz még egy beépített médialejátszót is amivel a lementett tartalom megtekinthető, ha pedig a telepítés pillanatában bejelölted a hogy használni szeretnéd a „ TubeConvert „ kiegészítőt, akkor konvertálni is lehet azt kedvezőbb kimenetre.

A fejlesztő termékei között felfedezhető hasonló feladatkörre megtervezett alkalmazás is, az YT Downloader ami szintén a felhasználóbarát kezelhetőséget tartja szem előtt. Ingyenes helyettesítőjeként használható a WinX YouTube Downloader, vagy az Ashampoo ClipFinder HD. Az utóbbi webes felület mellőzése nélkül teszi lehetővé a szóban forgó feladatokat, ő is tartalmaz beépített médialejátszót.

A TubeDownload az egyik legegyszerűbb módját biztosítja ahhoz, hogy a YouTube-ról videókat tudj letölteni. Választható formátum és felbontás jellemzi. Beépített médialejátszót is tartalmaz. Konvertálásra alkalmas kiegészítő is választható installáláskor. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

TubeDownload

TubeDownload összefoglaló:

  • Videó letöltő alkalmazás
  • YouTube-hoz
  • választható formátum ( AVI, MPEG… )
  • 3D, FullHD támogatás
  • beépített médialejátszó
  • böngésző integráció
  • Angol nyelv
  • Próbaverziós változat ( Trial )
  • Hivatalos oldal: http://www.youtomato.com/tubedownload/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TubeDownload
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
39,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek