ContaCam 9.9.16

A ContaCam egy univerzális hatalmas funkcionalitással rendelkező webkamera program ami akár több hardvert, több kamera tartalmát is tudja kezelni. A Free alkalmazással a felvételeket szerkeszteni lehet. A videó forgatható, vágható, módosítható az azok tulajdonságai, effektezhető. A tartalom akár interneten Stream feladat formájában szinte bárhol megtekinthető.

A szoftver egy profi megoldás, hogy akár egyszerre több kamerát is kezelni tudjunk, az azok által rögzített videó felvételekkel számos hasznos munkafolyamatot is el lehet végezni. A ContaCam megfigyelő rendszerek üzemeltetése esetén is az egyik legkiválóbb program.

A ContaCam letöltése, illetve az installálása után a szoftver azonnal felismeri, illetve támogatja, hogy az összes funkciót használhassuk ami a Webkamerák kezeléséhez szükséges.

A szoftver akár több webkamerára kezelését is támogatja így kiváló megoldás, hogy megfigyelőrendszereket üzemeltetni tudj. Az azok által felvett tartalommal az összes feladatot elvégezni ami az azok kezeléséhez szükséges. Az alkalmazás az összes jelenleg használt webkamera márkát, illetve kiegészítőt támogatja a géphez USB-n csatlakoztatott eszközöket, illetve IP kamerákhoz is kompatibilis.

A programmal, a webkamera alkalmazással a felvehető a tartalom, illetve online Stream adatfolyam részeként azt meg lehet tekinteni.

Profi webkamera program, videó kezelő funkciókkal a ContaCam

A ContaCam webkamera megoldása felhasználói felülete egy korszerű rendszerezhetőséggel mélyen tesztre szabással lehet meghatározni a kinézetét. Egy szoftver felületén lehetséges a nekünk legoptimálisabb elrendezéssel eltárolni, hogy megtekinthessük a multimédiás tartalmat.

A program a videók szerkesztésre is tartalmaz megoldást amivel a videó vágható, forgatható, módosíthatóak a tulajdonságai, fényerő, a videó élessége, illetve effekteket kiegészítőt tartalmaz ha az egy létrehozott profil alapján szeretnénk elvégezni.

Webkamera szoftver a Logitech Capture, illetve a ManyCam nevű program amivel az alternatív gépeknél használt hardver kezelése, illetve a konfigurálásához lényeges funkciókat lehet kiválasztani.

A ContaCam egy teljesen ingyenesen használható webkamera program amivel akár egyszerre több webkamera által felvett tartalom kezelése is lehetséges. Online Stream tartalomként is kezelni lehet a felvett tartalmat. Videó felvevőt, illetve szerkeszthető funkciót is tartalmaz.

ContaCam

ContaCam Összefoglaló:

 • webkamera program
 • felvehető tartalmak
 • egyszerre több hardvert is kezel
 • videó szerkesztő
 • korszerű funkciók
 • Online is elérhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.contaware.com/contacam.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ContaCam
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Logitech Webcam Software 2.0.02019-02-09 Logitech Webcam Software 2.0.0 (0)
  A Logitech Webcam Software egy egyéni feladatra lett létrehozva, speciális hardver támogatással rendelkező Webkamera program. A […]
 • Camfrog Video Chat 7.0.6.115842021-04-01 Camfrog Video Chat 7.0.6.11584 (0)
  A Camfrog Video Chat azonnali üzenetek küldésére, videótelefonálásra alkalmas program. Rengeteg különleges opcióval fel van szerelve […]
 • AlterCam 5.6.21282021-03-31 AlterCam 5.6.2128 (0)
  Az AlterCam egy Webkamera beszélgetésekhez használható segéd szoftver ami több komolyabb felhasználói táborral rendelkező csevegő […]
 • Logitech Capture 2.04.132021-02-13 Logitech Capture 2.04.13 (0)
  A Logitech Capture egy videófelvevő program amivel rengeteg olyan beállítás is használható amikkel különleges projekteket lehet […]
 • GOM Cam 2.0.212020-08-30 GOM Cam 2.0.21 (0)
  A GOM Cam egy prémium megoldás, profi webkamera alkalmazás. Sokkal felhasználóbarátabb megközelítésből lehet a videotelefonálási […]