Blog

Online is kezelhető a ContaCam Webkamera alkalmazás

Az alábbi program egy jelentős funkcionalitással létrehozott webkamera szoftver amivel minden azon funkció használható amit egy adott munkafolyamatnál kell. A program interneten keresztül is képes a használt eszközök által felvett tartalmakat elérni. A ContaCam ingyen használható.

Egy ingyenesen használható webkamera kezelő kliens amivel egy szoftverrel lesz lehetőség, hogy egy létrehozott kamera rendszer által kezelt videókat el lehet eltárolni, illetve olyan munkafolyamatokat végezzünk el amik azokhoz szükséges. Ilyen a videók szerkesztésekor a forgatás, vágás, effektek. Az alkalmazás számos felhasználási területen az egyik legoptimálisabb szoftver mivel rengeteg funkciót biztosít azok számára akik webkamera kiegészítőket használnak, esetleg több hardver kezeléséhez szükséges programot akarnak futtatni.

Az alkalmazás minden ma beszerezhető kamera típust támogat akár IP kamerákat, Online elérhető kiegészítőket ahol minden funkciót, illetve a videó tartalmat internet Stream adatfolyamon belül lehet kezelni.

Saját szerver is létrehozható webkamera feladatokhoz

A Webkamera szoftver futtatásához csak alapvető Windows kezelési ismeret szükséges, így alapvető konfigurálás után a szoftverrel egyszerűen lehet elindítani a videó felvételt.

A klienssel létre lehet hozni egy helyi szervert amivel jelszóval lehet titkosított hálózati hozzáférést létrehozni így csak azok tudják megtekinteni a Webkamerák Stream anyagát akiknek ehhez a szükséges jogosultságuk megvan. A ingyenesen használható ContaCam innen szerezhető be.

ContaCam – Webkamera program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Online is kezelhető a ContaCam Webkamera alkalmazás
Szerző
Leírás
Számos ma lényeges funkciót tartalmaz a ContaCam webkamera szoftvere amivel akár egy gépen több kamerát is kezelni tudunk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá