Videó felvevő szoftver webkamera támogatással a Logitech Capture

Az alkalmazás egy Logitech márkájú hardverekhez használható segédprogram amivel több beállításhoz is hozzáférhet a szoftvert futtató. Az ingyenesen kipróbálható Logitech Capture felvevővel akár videó felvételeket is lehet készíteni a webkamera munkafolyamatokról, az Streamingelhető a YouTube-ra.

A program egy mindenképp kötelező megoldás azoknak a gép tulajdonosoknak akik webkamera használatával készítenek projekt felvételeket, szükséges hogy a munkafolyamat elvégzéséhez haladó beállításokhoz tudjon hozzáférni.

A Logitech Capture konfigurálója teljesen ingyenesen használható. A program több fontosabb beállítást is támogat ami a webkamerák használatához kell, ilyen a felvételek készítésekor milyen jellemzőkkel hozza létre a felvételt, felbontás, illetve a képminőség is beállítható.

Feliratokat is elhelyezhetünk a videófelvételen

Egy univerzális megoldás mivel akár egyszerre több forrást is definiálhatjuk a felvétel készítéséhez, kiválasztható a Windows asztal, illetve a géphez rendelkezésre álló webkamera, azt egy feladatban lehet használnunk

A szoftver normál videó felvételek létrehozása, illetve Stream videók megosztásához modern kiegészítőkkel használható.

A videó felvétel készítéshez egy professzionális konfigurációs indítópanel áll rendelkezésre ahol feliratokat lehet elhelyezni a projekten, saját háttér választható ki, rengeteg olyan beállítást használhatunk amivel sokkal rugalmasabban lehet bármilyen feladatra használhatunk a programot. Az ingyenes Logitech Capture innen szerezhető be.

Logitech Capture – videó felvevő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó felvevő szoftver webkamera támogatással a Logitech Capture
Szerző
Leírás
Webkamera alkalmazás amivel sokkal hatékonyabb beállításokhoz férhet hozzá a futtató, a Logitech Capture szabadon kipróbálható.

Kapcsolódó szoftverek