SUM Player Free 2.3

A SUM Player Free egy multimédiás fájlok kezelésre, azon belül videók, illetve audió fájlok lejátszására használható szoftver. AVI, MPEG, MP4, MOV, 3GP, MKV, OGG, FLV kodekekhez. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz még videó szerkesztő funkciót, amivel a tartalmak, vághatóak, forgathatóak, esetleg tükrözni lehet azt. Streamingeléshez is…

Egy teljesen ingyenesen használható videókhoz, illetve zenei tartalmak megnyitásához, az azok korszerű lejátszásához ideális szoftver, amivel lejátszólista formájában tudsz több multimédiás tartalmat rendszerezni a könnyebb, kényelmesebb lejátszás érdekében. SUM Player Free néhány egyszerűbb videó szerkesztő funkciót is kínál.

A SUM Player Free letöltése után a telepítés befejezte előtt, ha további funkciókat szeretnél belőle kihozni, a szoftver felajánlja, hogy kiegészítőket tölt le majd integrálja a szolgáltatásaihoz.

A SUM Player Free kezelőfelülete a hasonló médialejátszó alkalmazásokkal összehasonlítva némileg eltérő elrendezéssel bír, értelemszerűen ez nem rontja a felhasználói élményt, illetve azokat az opciókat amire eredetileg tervezték.

A médialejátszó a SUM Player Free AVI, MPEG, MP4, MOV, 3GP, MKV, OGG, FLV formátumokat támogat, a fájl, vagy fájlok kiválasztása után a szokásos navigációs szerveket veheted igénybe, a videó lejátszása, megállítása, léptetés, illetve a sebesség módosítható.

A SUM Player Free további különleges funkcióit ezt követően veheted igénybe, a videó több speciális jellemzőit módosíthatod, ilyen a fényerő, a kontraszt, saját filtereket választhatsz, így a lehető legjobb élményt tudja biztosítani az igényeidhez mérten.

Extrák, film jellemzők módosítása, felbontás, forgatható a média, tükrözhető, egyénileg definiálható a hangerő, ez Sztereó tartalmaknál használható ki.

A szoftver az elvártnál sokkal kevesebb beállítást tartalmaz, ez talán nem akkora probléma, mivel a filmlejátszó kifejezetten csak a korábban említett feladatokat támogatja azt viszont professzionálisan.

Népszerűbb, Stream feladatokra is felhasználható videó lejátszó szoftver a VLC Media Player, Magyar nyelvű, ingyenes, hordozható változata is létezik. Az SMPlayer rengeteg formátumot támogat, YouTube videókat is meg tudsz vele tekinteni. Blu-ray tartalmakhoz a Tipard Blu-ray Player próbálható ki.

A SUM Player Free ingyenes lehetőséget biztosít arra hogy a számítógépeden minőségromlás mentesen tudj videókat megtekinteni, több kodek típust támogat, mód van arra hogy a videó fényerő, kontraszt jellemzőit a megjelenítődhöz tudd igazítani. Lejátszólistákat is támogat.

SUM Player Free

SUM Player Free Összefoglaló:

 • Videó lejátszó alkalmazás
 • lejátszólisták támogatása
 • Különleges megjelenés
 • a tartalmak alapvetőbb paramétereinek a megváltoztatásához
 • AVI, MPEG, MP4, MOV, 3GP, MKV formátumokhoz
 • opcionálisan kiegészítőkkel bővíthető
 • videók vágásához, forgatásához, tükrözéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SUM Player Free
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Soda Player 1.3.82018-03-26 Soda Player 1.3.8 (0)
  A Soda Player egy nagyon egyszerűen használható, modern lehetőségeket biztosító multimédiás szoftver. A program segítségével […]
 • VLC Media Player 3.0.202023-10-31 VLC Media Player 3.0.20 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • Total Player 1.1.02018-03-02 Total Player 1.1.0 (0)
  A Total Player nevű Filmlejátszó szoftverrel rengeteg ma népszerű videó formátumot meg tudsz nyitni, illetve azt le is játszhatod. A […]
 • ShiningSoft Free Video Player 6.6.82018-02-10 ShiningSoft Free Video Player 6.6.8 (0)
  A ShiningSoft Free Video Player nevű programmal videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani, ahol minden ma népszerű formátum […]
 • IQmango 3D Player 4.5.42018-02-10 IQmango 3D Player 4.5.4 (0)
  Az IQmango 3D Player egy AVI, MPEG, OGG, DivX, MKV, MP4 formátumok megnyitására, és az azok lejátszásához ideális program. A […]