Tipard Blu-ray Player 6.1.58

A Tipard Blu-ray Player egy prémium kategóriás filmlejátszó program, ami nem csak Blu-ray formátumot támogat. Az alkalmazás rengeteg kényelmi funkciót biztosít, támogatja, hogy a megnyitott videó fényerő, kontraszt, illetve a színjellemzőit testre tudd szabni. Néhány ismert formátumot említve kezeli az MPEG, AVI, OGG, AIFF, MP4, TS kimeneteket. Közvetlen műsoros Blu-ray adathordozók lejátszását is támogatja.

Itt egy professzionális, rugalmas lehetőségeket biztosító multimédiás szoftver a Tipard Blu-ray Player, az alkalmazással rengeteg ma népszerű videó, illetve zenei fájl formátumot meg lehet nyitni lejátszás céljából.

A Tipard Blu-ray Player letöltése után néhány lépésben telepíthető ezt követően több módszerrel, illetve forrásból is meg lehet vele nyitni multimédiás fájlokat, ez lehet a számítógép merevlemeze, vagy egy saját Blu-ray formátummal bíró DVD lemez.

A szoftver mint korábban említettük, az összes ma népszerűnek tekinthető formátumot támogatja, nem csak Blu-ray adathordozók esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. Néhány formátumot kiemelve kezeli az MPEG, AVI, OGG, AIFF, MP4, TS, FLAC kodek típusokat.

A Tipard Blu-ray Player nagyon egyszerűen navigálható, a megnyitott videó leállítható, szüneteltethető, illetve újból folytatható a lejátszás.

Felfedezhető egy igen különleges funkció a Tipard Blu-ray Player nevű programban, az alkalmazással módosítani lehet a videó legfontosabb megjelenési jellemzőit, a fényerőt, a kontrasztot, így a multimédiás fájl egyedi igény szerint kerül megjelenítésre. Természetesen billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. A kezelőfelületét beépített skinekkel lehet megváltoztatni. Akik szükségét érzik, adott jelenetekről képernyőmentéseket tudnak készíteni, JPEG, PNG, BMP formátumban.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod helyette a HUPlayer nevű programot, illetve az igen népszerű VLC Media Player médialejátszóját, az utóbbi Magyar nyelvi támogatással is bír. Hordozható változata is létezik.

A Tipard Blu-ray Player egy korszerű, felhasználóbarát filmlejátszó program, rengeteg formátumot, illetve speciális beállítást tartalmaz. Testre szabható funkcionálisan, illetve megjelenésben. Blu-ray lemezek számítógépen való lejátszásához az egyik legjobb választás.

Tipard Blu-ray Player

Tipard Blu-ray Player összefoglaló:

 • Film lejátszó program
 • számos népszerű formátum esetén használható
 • beépített képernyő mentő funkció
 • alapvető videó jellemzők teste szabásához
 • Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.tipard.com/blu-ray-player/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tipard Blu-ray Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
27,30 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Vidmore Player 1.1.122021-08-15 Vidmore Player 1.1.12 (0)
  A Vidmore Player egy dizájnos, modern funkciókkal létrehozott film, illetve zene lejátszó alkalmazás. A multimédiás eszköz Blu-Ray […]
 • Amazing Blu-ray Player 10.82019-01-07 Amazing Blu-ray Player 10.8 (0)
  Az Amazing Blu-ray Player egy alapvető funkciókat tartalmazó médialejátszó szoftver amivel Blu-ray filmeket tudsz lejátszani. A […]
 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • Leawo Blu-ray Player 2.2.0.12021-01-15 Leawo Blu-ray Player 2.2.0.1 (0)
  A Leawo Blu-ray Player egy zenék, illetve filmek lejátszásra alkalmas szoftver, ami rengeteg népszerű formátumot támogat. Legyen az […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]