Audacious 4.1

Az Audacious egy telepítés nélkül használható zenelejátszó szoftver, ami rengeteg népszerű kodeket támogat. Többek között ismeri az MP3, AAC, FLAC, WMA, WAV, MIDI kimeneteket. Tud Streamingelni, használhatsz lejátszólistákat is. Az Equalizeren kívül effekteket is igénybe lehet venni, természetesen Free alkalmazás formájában áll rendelkezésre.

Szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni audió fájlokat a Audacious aminek az az egyik előnyös tulajdonsága, hogy nem kell telepíteni, ráadásul a gép erőforrásait sem pazarolja fölöslegesen.

Az Audacious Letöltése után a tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni, ezután a szoftver azonnal indítható. Kinézetben az átlagos multimédiás programokra jellemző dizájn várható tőle, ahol megszokott navigációs szervek kaptak helyet.

Az Audacious több módszert is biztosít, hogy audió jellegű tartalmakat lehessen megnyitni, vagy egyszerűen a felületére húzzuk, vagy a hagyományos betallózásos eljárással is megadható a számára. Több elem esetén azokat lejátszólistákba lehet rendezni. A főbb vezérlőszerveit tekintve mód van az adott audió tartalom lejátszását szüneteltetni, megállítani.

Zenei fájlokhoz használható szoftver az Audacious

Az Audacious azon kívül hogy a HDD-n tárolt fájlokat kezeli, Online rádiócsatornák elérését is támogatja, azt kedvencekhez adhatod, így legközelebb szinte azonnal elérhető ha fontosnak tartod. A hangzást equalizer segítségével lehet finomítani, sőt speciális effektek is választhatóak.

A szoftver kezelőfelületét lehet skinezni, itt Winamp bőr is választható. A beállításainál rengeteg speciális testre szabási opciót el lehet érni, teljes mértékben meg lehet a számára határozni, hogy adott szituációkban miként lássa el a feladatát. Kizárólag a használójának a fantáziája szabhat gátat a lehetőségeknek.

Streaming feladatoknál akár proxy szolgáltatást is igénybe vehetsz. Helyette használhatod még a Foobar2000 vagy az XMPlay nevű alkalmazást, ami rengeteg ismert és kevésbé elterjedt kodeket támogat. Természetesen mindkét alternatíva ingyenesen kipróbálható.

Az Audacious egy Portable módon futtatható zenelejátszó szoftver, ami tud streamingelni is. A kezelőfelületét bőrökkel lehet megváltoztatni, ingyenes, kis erőforrást igényel.

Audacious

Audacious Összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • streaming feladatok ellátáshoz
 • skinezhető felület
 • lejátszólisták támogatása
 • kis erőforrás igény
 • Beépített equalizer
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://audacious-media-player.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Audacious
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Qmmp 1.5.02021-05-24 Qmmp 1.5.0 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • Foobar2000 1.6.62021-05-17 Foobar2000 1.6.6 (0)
  A Foobar2000 egy zenelejátszó program, ami támogatja, hogy lejátszólistákat vegyünk igénybe. Rengeteg különleges funkciót biztosít, […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • Passion Audio Player 4.02015-04-29 Passion Audio Player 4.0 (0)
  A Passion Audio Player zenei/videó állományok megnyitására alkalmas számos különleges funkciót tartalmazó program. Ez a Free […]
 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]