Konvertáló programok

Smart Converter 1.0.0 Build 17

A Smart Converter egy különleges dekódoló eszköz, amivel profilos formában tudsz átalakítani multimédiás tartalmakat. Konvertáláskor támogatja az audió, illetve a videó formátumokat, a végeredményt profil formájában lehet kiválasztani. Az alábbi Free alkalmazás kifejezetten ideális mobilok által jobban támogatott kimenetek gyártásához.

Videók és audió fájlok azonnal átalakításához megfelelő konvertáló szoftver a Smart Converter, ami a minimalista kialakításából adódóan elsősorban a kezdők számára megfelelő választás. A beállítások, illetve a funkciók tekintetében nem túl sok lehetőséget tesz elérhetővé, de akik néhány lépében szeretnének ilyen jellegű tartalmakat átalakítani, azoknak egy remek választásnak tekinthető.

A Smart Converter letöltése és telepítése után egy igen szerény rendkívül céltudatos felhasználói felület áll rendelkezésre, ahol az átalakítandó médiát több módszerrel is meg lehet neki adni, vagy betallózható, vagy pedig egyszerűen a felületére kell azt húzni. Egy rövid elemzést követően az alsó eszköztárán lehet kiválasztani azt a mentési formátumot, amit kapni szeretnénk. A hasonló konvertálókkal ellentétben a Smart Converter nem tesz lehetővé haladó módú konfigurációt, mivel a kimeneteket profil szerint lehet kiválasztani, itt az értékek adott eszközre optimális paraméterekkel vannak ellátva.

A Smart Converter kifejezetten alkalmas, hogy asztali számítógépekre optimális videókat, audió fájlokat készítsünk, továbbá több népszerű mobil márkát belefoglalóan lehet azokra optimális tartalmakat készíteni.

További hátrány, hogy nem változtatható meg az eredeti mentési útvonal, azt zenei, illetve filmes besorolás szerint fogja elmenteni, természetesen ehhez a mappához közvetlen hozzáférést biztosít.

Főbb támogatott mentési formátumok: Windows, XBOX, Apple TV, iPad, iPhone, továbbá található egy semleges profil is az egyéb eszközök számára.

Ha a Smart Converter megoldását egy kissé kevésnek találnád, használhatod helyette a Format Factory, vagy a Freemake Video Converter nevű szoftvert, míg audiókhoz a Cute Audio Convertert.

A Smart Converter egy profilos formában igénybe vehető konvertáló program, ami videókhoz és audió fájlokhoz használható fel. Különlegessége, hogy mobil eszközökre is tud tartalmakat készíteni.

Smart Converter

Smart Converter összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • profilos kimeneti választási lehetőség
 • kifejezetten egyszerű használat
 • audió fájlokhoz
 • videókhoz
 • mobil konvertáló
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://shedworx.com/scw

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Smart Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • File Converter 2.0.22024-04-22 File Converter 2.0.2 (0)
  A File Converter eszközével igény szerint tudunk fájlokat helyi menüből akár kötegelten konvertálni. A szoftver tökéletesen működik […]
 • Convertilla 0.6.1.332017-05-11 Convertilla 0.6.1.33 (0)
  A Convertilla egy igen kis erőforrás mellett igénybe vehető konvertáló program, amivel meglévő videóidat, audió tartalmaidat tudod […]
 • Any Video Converter 9.0.02024-06-13 Any Video Converter 9.0.0 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • VSDC Free Audio Converter 1.6.5.3572023-10-12 VSDC Free Audio Converter 1.6.5.357 (0)
  A VSDC Free Audio Converter ideális audió állományok átalakítására, a használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre. Az […]
 • A’s Video Converter 7.17.12022-01-14 A’s Video Converter 7.17.1 (0)
  Az A's Video Converter segítségével igen rugalmas formában tudsz adott videó fájlokat átkonvertálni sokkal népszerűbb kimenetre, így […]

Szólj hozzá