Multimédia

Dopamine Portable 2.09

A Dopamine Portable egy MP3, WMA, OGG, FLAC, M4A, AAC, WAV formátumok esetén használható zenelejátszó program, amit telepítés nélkül, hordozható formában futtathatsz. Nem csak hogy Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, de egyben igen modern megjelenéssel is bír. Támogatja, hogy lejátszólistákat tudj összeállítani, Audió fájl rendszerezési lehetőséggel… Free alkalmazás.

Ha már kipróbáltad a címben szereplő alkalmazás hagyományos telepíthető kiadását, de te egy olyan változatra tartasz igényt, amit több gépen is lehet futtatni egy cserélhető adathordozóról, akkor itt a Dopamine Portable. Ez a kiadás funkcionálisan teljesen azonos az installálható változattal.

A Dopamine Portable letöltése után egy tömörített fájlt kapsz, amit csak ki kell csomagolni, ezt követően azonnal használható. Az első indítás alkalmával mód van, hogy át tudd tekinteni a fontosabb beállításokat, testre lehet szabni funkcionálisan. Igény esetén automatikusan importálni tudja a gépeden tárolt zenei fájlokat, így rendezettebb formában tudod azt elérni. Az így kapott mappát egy cserélhető adathordozóra is felmásolhatod, így az több gépről is futtathatóvá válik.

A Dopamine Portable kezelőfelülete igen modern, szükség esetén több témával is meg tudod változtatni a kezelőfelületét. Az alkalmazás, mint korábban kitértünk rá, képes rendszerezni a gépen tárolt multimédiás fájlokat, az ezek egyszerűbb elérésének az érdekében egy beépített keresőt is szolgáltat. A beállításoknál néhány fontosabb konfigurációs szervhez lehet hozzáférni, megadható, hogy adott helyzetben milyen definíció alapján működjön.

Ha egyedi lejátszási listákat vennél igénybe, néhány egyszerű lépésben importálhatod a korábban létrehozott összeállításokat. Természetesen vele újakat is készíthetsz.

Az alábbi zenelejátszó MP3, WMA, OGG, FLAC, M4A, AAC, WAV kimenetek megnyitását, illetve lejátszását teszi lehetővé.

Szintén zenei fájlok megnyitására alkalmas szoftver az SMPlayer portable ez a program már videók, illetve online megosztott tartalmak esetén is teljes értékű támogatást nyújt. Modern opciókat az XMPlay Portable médialejátszója biztosít.

A Dopamine Portable egy telepítés nélkül használható audió fájlok lejátszására alkalmas szoftver, ami támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze, több népszerűbb kimenetet ismer. Zenei fájlok rendszerezése esetén is igen hasznos tud lenni. Ami mindenképp előny az esetében, hogy Magyar nyelven is tud.

Dopamine Portable

Dopamine Portable Összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • lejátszólisták támogatása
 • Modern megjelenés
 • több népszerűbb formátumot is támogat
 • Skinezhető felület
 • zenei tartalmak rendszerezéséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.digimezzo.com/software/dopamine/
Dopamine Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Dopamine Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mp3tag Portable 3.262024-05-24 Mp3tag Portable 3.26 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • Dopamine 2.092024-02-25 Dopamine 2.09 (0)
  A Dopamine egy látványos kezelőfelületű, beépített keresővel ellátott zenei fájlok lejátszását támogató Multimédiás program. Az […]
 • TangoPlayer 1.6.82020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
  A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]
 • Easy MP3 Player 30.03.20162017-12-14 Easy MP3 Player 30.03.2016 (0)
  Az Easy MP3 Player egy komfortos zenelejátszó szoftver, amivel MP3, WAV, OGG, WMA kiterjesztésű tartalmakat tudsz megnyitni. A […]
 • DesktopOK 11.242024-06-03 DesktopOK 11.24 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]

Szólj hozzá