Multimédia

XMPlay Portable 3.8.4

Az XMPlay Portable egy telepítés nélkül használható médialejátszó szoftver, amivel akár lejátszólistákat is kezelni tudsz. Amellett hogy Free alkalmazás, rengeteg funkciót sajtoltak bele, lehet vele online rádiócsatornákat elérni, a zenei hangzást beépített equalizer segítségével lehet testre szabni.

Ha egy olyan ingyenes alkalmazást keresel, amit telepítés nélkül lehet használni audió fájlok megnyitására, akkor erre kipróbálhatod az XMPlay Portable nevű szoftvert, ami kis méretű, látványos megjelenítéssel bír, sőt a tudására sem lehet panasz.

Az XMPlay Portable egy tömörített fájlban található, amit a letöltés után egyszerűen ki kell hogy csomagold, majd ennek a végeztével rögtön futtatható.

A szoftver az XMPlay Portable szinte bármilyen elérési útvonalon meg tud nyitni tartalmakat, legyen az a számítógép merevlemeze, vagy akár Online szolgáltatás, ahol rádióadókat is Streamingelni lehet. Ezt több módon is támogatja, URL beillesztéssel is. Fájlok esetén azok betallózhatóak, vagy csak egyszerűen a felületére kell azt húzni, egy feladaton belül állíthatóak össze lejátszólisták. Az utóbbi opciójának köszönhetően sokkal kényelmesebben lehet lehet audió fájlokat kezelni.

Rengeteg speciális beállítási móddal rendelkezik az XMPlay Portable, saját fájltársítások használhatóak, egyedi billentyűparancsok rendelhetőek adott funkciókhoz, szükség esetén a hivatalos oldalról további Skineket lehet hozzá beszerezni, azt hozzá lehet adni. Ha pedig tudásban szeretnéd tovább bővíteni, ezt pluginokkal teheted meg. Természetesen rengeteg kínálat áll rendelkezésre.

Szintén említésre méltó igen előnyös tulajdonsága, hogy konfigurálható az audió hangzás equalizer-rel, így minden hangeszközön a legjobb minőséget biztosítja. Mivel nem kell telepíteni az XMPlay Portable megoldását, az egy USB kulcsra is másolható, több gépen is futtatható mindennemű szemetelés nélkül.

Szintén telepítés nélkül használható zenelejátszó szoftver az AIMP Portable, illetve a VLC Media Player portable ami már videókhoz is használható. Az utóbbi hatalmas népszerűségnek örvend.

Az XMPlay Portable egy USB kulcsról is futtatható zenelejátszó szoftver, amivel Online rádiócsatornákat is tudsz streamingelni. Speciális beállítások egész sorával lehet teljes mértékben testre szabni.

XMPlay Portable

XMPlay Portable összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • nem kell telepíteni
 • skinezhető, pluginok adhatóak hozzá
 • beépített equalizer
 • kis méret
 • Online rádiócsatornákhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://support.xmplay.com/index.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XMPlay Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TangoPlayer 1.6.82020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
  A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]
 • Passion Audio Player 4.02015-04-29 Passion Audio Player 4.0 (0)
  A Passion Audio Player zenei/videó állományok megnyitására alkalmas számos különleges funkciót tartalmazó program. Ez a Free […]
 • Xion Audio Player 1.5 Build 1552014-10-15 Xion Audio Player 1.5 Build 155 (0)
  Az Xion Audio Player egy kis erőforrás igénnyel rendelkező audió lejátszó szoftver, ami tartalmaz grafikus equalizert, lejátszólista, […]
 • RealPlayer 24.0.0.3112024-07-17 RealPlayer 24.0.0.311 (0)
  A RealPlayer egy profi igen széleskörű funkcionalitással rendelkező multimédiás program ami webes tartalmak, illetve a számítógépen […]
 • Java Mod Player 3.9.32024-07-13 Java Mod Player 3.9.3 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]

Szólj hozzá