Zenelejátszó

Dopamine 2.09

A Dopamine egy látványos kezelőfelületű, beépített keresővel ellátott zenei fájlok lejátszását támogató Multimédiás program. Az alábbi Free alkalmazás a PC-den tárolt zenei fájlok rendszerezett elérését is támogatja, lehetőség van vele lejátszólistákat is összeállítani. Magyar nyelven is használható. MP3, WMA, OGG, FLAC, M4A, AAC, WAV formátumokat támogat.

Egy igazán remek, minden felhasználónak optimális lehetőségeket biztosító Audió tartalmak megnyitására alkalmas szoftver a Dopamine, ami elérhető telepítést nem igénylő kiadásban is. Felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A Dopamine letöltése után a telepítés befejeztével egy beépített varázslófelület navigál végig hogy a program fontosabb beállításait, testre szabási opcióit végig tudd nézni, Így az indítását követően egy teljesen az igényekhez igazított felhasználói felület fogad.

Az alkalmazás kezelőfelületét beépített témák segítségével meg tudod változtatni. A szoftver több népszerűbb audió fájltípust támogat, legyen az MP3, WMA, OGG, FLAC, M4A, AAC, WAV kimenet, ezek esetén tud együtt működni.

A program rengeteg kényelmi funkciót biztosít, importálhatsz lejátszólistákat, a különlegessége, hogy a gépeden tárolt zenei gyűjtemény rendszerezettebb elérést is lehetővé tesz zenei előadó, műfaj, album szerint. Teljes mappák tartalmát is betallózhatod a számára.

Zenei tartalmak rendszerezéséhez, illetve lejátszásához kiváló a Dopamine

A Dopamine tartalmaz egy beépített keresőt amivel adott tartalmakat lehet felkutatni. Ha szükségét érzed, billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető, ahol a hangerő, illetve a médiaelemek közötti navigáció valósítható meg. A szoftver nem csak kinézetben tekinthető modernnek, hanem a beállításoknál is arra törekszik, hogy a lehető legegyszerűbben lehessen az igényekhez igazítani, így hamar a kezdők kedvencévé válhat.

Zenei fájlok megnyitására használhatod még az AIMP nevű programot, illetve a Qmmp megoldását, az utóbbi számos extra funkcióval el van látva, beépített equalizer, Stream feladat támogatás.

A Dopamine egy igen modern megjelenéssel bíró multimédiás fájlok megnyitására, azok lejátszására alkalmas szoftver, ami több népszerű formátum esetén alkalmazható. Vele összeállíthatsz lejátszólistákat, tartalmaz egy beépített keresőt, ideális hogy a gépeden tárolt zenei anyagokat rendszerezett formában tudd elérni. Ingyenes, Magyar nyelvű.

Dopamine

Dopamine Összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • elérhető telepítést nem igénylő változatban is
 • Skinezhető felület
 • rengeteg testre szabási lehetőség
 • lejátszólisták támogatása
 • MP3, WMA, OGG, FLAC, M4A, AAC, WAV kimeneteket támogat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.digimezzo.com/software/dopamine/
Dopamine letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Dopamine
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Dopamine Portable 2.092024-02-25 Dopamine Portable 2.09 (0)
  A Dopamine Portable egy MP3, WMA, OGG, FLAC, M4A, AAC, WAV formátumok esetén használható zenelejátszó program, amit telepítés nélkül, […]
 • Amarok 2.8.02022-10-21 Amarok 2.8.0 (0)
  Az Amarok egy modern grafikai felhasználói felülettel tervezett zenelejátszó program ami akár Podcastokhoz is használható. A Free […]
 • Easy MP3 Player 30.03.20162017-12-14 Easy MP3 Player 30.03.2016 (0)
  Az Easy MP3 Player egy komfortos zenelejátszó szoftver, amivel MP3, WAV, OGG, WMA kiterjesztésű tartalmakat tudsz megnyitni. A […]
 • PlayIt Live 2.15.2.44902024-05-27 PlayIt Live 2.15.2.4490 (0)
  A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free […]
 • Foobar2000 2.22024-05-19 Foobar2000 2.2 (0)
  A Foobar2000 egy zenelejátszó program, ami támogatja, hogy lejátszólistákat vegyünk igénybe. Rengeteg különleges funkciót biztosít, […]

Szólj hozzá