Kaspersky Cleaner 1.0.1.150 Beta

A Kaspersky Cleaner egy modern, egyben számos elengedhetetlen funkciót biztosító karbantartó szoftver. A program támogatja, hogy néhány kattintással lehessen törölni a böngészési előzményeket, eltávolítani a Windows átmeneti könyvtáraiban felhalmozódott fájlokat, illetve akár egy munkameneten belül a lomtárat is ki tudja üríteni, így helyfelszabadításhoz is kiváló. Free alkalmazásként használható.

Egy új, de mégis ígéretes karbantartó alkalmazás a Kaspersky Cleaner, amit egy igen neves fejlesztő adott ki, a privátabb biztonságosabb számítógép használatot tartja szem előtt. A szoftver segítségével számos rendellenes Windows működés küszöbölhető ki amellett, hogy akár komolyabb erőforrásokat lehet vele felszabadítani, optimalizálható az operációs rendszer.

A Kaspersky Cleaner letöltése után rendkívül gyorsan installálható, illetve használatba vehető. A program egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással még nem rendelkezik, de ez idővel még változhat.

A szoftver kezelőfelületén alapvetően négy menüpont fedezhető fel, ami funkciók szerinti rendszerezés alapján biztosított. Itt közvetlenül kezdeményezhető profil szerinti összeállítás alapján a karbantartás, ahol kiüríthető a lomtár, eltávolíthatóak a korábban elmentett böngészési előzmények, figyelembe veszi a Temp könyvtárakat is. Böngészési előzmények esetén törölhetőek a nyomkövető süti fájlok a begépelt oldalak listája, illetve a böngészők által generált log fájlok.

A Kaspersky Cleaner segítségével néhány jellegzetes Windows hibajelenség is kijavítható. Az egyes opciókat profil szerint kínálja, amit szükség esetén át lehet tekinteni, letilthatóak, engedélyezhetőek funkciók. Az alkalmazással kontrollálható a Windows naplózási funkciója. Így kevesebb adatot szolgáltat ki a szokásainkról.

Karbantartásra használhatod még a CCleaner nevű programot, ami hasonló lehetőségeket biztosít némileg más megközelítésből. A merevlemez karbantartására ideális program a Wise Disk Cleaner, vele jelentősebb helyet szabadíthatsz fel a merevlemezeden.

A Kaspersky Cleaner egy teljesen ingyenesen használható karbantartó alkalmazás, amivel azon kívül hogy helyet is felszabadíthatsz a merevlemezeden, tisztítható vele a böngésző, illetve konfigurálható az operációs rendszer naplózási szolgáltatása, hogy kevesebb adatot szolgáltasson ki a szokásaidról.

Kaspersky Cleaner

Kaspersky Cleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Böngésző tisztító funkció
 • Lomtár kiürítéséhez
 • helyfelszabadítás
 • A Windows naplózási szolgáltatás konfigurálásához
 • Log fájl törlő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.kaspersky.com/free-pc-cleanerletoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kaspersky Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 1.330 Beta2021-03-06 HDCleaner Portable 1.330 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Cleanmgr+ 1.3.7.11702021-01-08 Cleanmgr+ 1.3.7.1170 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]