Moo0 Disk Cleaner: Ingyenes karbantartó szoftver, profi eszközkészlettel

A karbantartási feladatokra kifejlesztett alkalmazással egy igen áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező megoldással lehet eltávolítani a merevlemezről azokat a fölösleges fájlokat, amikre már nincs szükség, jelentős támogatást biztosít a korábban telepített programjaid munkafolyamat előzményeinek az eltávolításához. A Moo0 Disk Cleaner teljesen ingyenesen használható.

Hordozható, illetve installálható kiadásban is beszerezhető teljesen ingyenes karbantartó szoftver, amivel a visszamaradt fölösleges Windows fájl előzmények távolíthatóak el. A Moo0 Disk Cleaner helyfelszabadítójával minden fontosabb területről el lehet távolítani azokat a fájlokat amikre már nincs szükség. A szoftver felhasználói felületén a Windows optimalizálás előtt ki lehet választani azokat a területeket amik karbantartásra szorulnak, azonnal meg is tekinthető néhány fontosabb információ, ilyen a foglalt hely mérete, illetve hogy mekkora tárhelyet lehet azzal felszabadítani.

Skin, felhasználói felület konfigurálási eszközök

A felszín skinekkel módosítható, illetve a beállításainál néhány plusz testre szabási konfiguráció választható ki. Ingyenes, a tervezése miatt az egyik legjobb megoldás akár kezdők számára. A legfrissebb kiadása innen szerezhető be, míg a hordozható verziója itt található.

A Moo0 Disk Cleaner egy profi Windows pucoló program amivel a böngészők, a telepített programjaid használati előzményei távolíthatóak el.

Moo0 Disk Cleaner – karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Moo0 Disk Cleaner: Ingyenes karbantartó szoftver, profi eszközkészlettel
Szerző
Leírás
Moo0 Disk Cleaner - Ingyenes, korszerű karbantartó program

Kapcsolódó szoftverek