Sys Optimizer 3.0

Az Sys Optimizer egy általános karbantartási feladatokra tervezett Windows Optimalizáló szoftver, amivel törölhetőek a böngészők előzményei, illetve a Windows által eltárolt Log fájlok, előzmények. Nagyon egyszerűen használható, opcionálisan egy kattintással is elvégezhető a gép karbantartása. Free alkalmazás. Process kezelő, illetve Uninstaller funkcióval.

Egy igen kis méretű, nagyon egyszerűen használható Karbantartó szoftver az Sys Optimizer. Az alkalmazással akár egyetlen kattintással törölhetőek azok a fájlok amik csak az értékes helyet foglalják a merevlemezen. Ha csak ki szeretnéd próbálni, az Sys Optimizer hordozható változatban is beszerezhető.

Az Sys Optimizer letöltése után, a néhány lépést igénylő telepítést követően egy egyszerű, minimális konfigurációt igénylő kezelőfelületet nyújt, ahol több módszer szerint is kezdeményezhető az operációs rendszer karbantartása.

Lehetőség van csak kereséseket indítani, majd ezt követően áttekinthető a törlésre javasolt fájlok listája, vagy ha alapértelmezett konfigurációval szeretnéd futtatni, akár egy munkameneten belül az elemzés, illetve a fölösleges fájlok törlése is elvégezhető.

Az Sys Optimizer fontosabb lehetőségeit kiemelve ideális választás, hogy az Internet Explorer, Mozilla Firefox, illetve a Google Chrome böngésző munkafolyamat előzményeit törölhesd, természetesen ezek az opciók az operációs rendszer esetén is felfedezhető.

Vele optimalizálható a Windows, törölhetőek a Log fájlok. A beállításainál megváltoztatható a kinézete skinek segítségével, ezáltal látványosabbá tehető megjelenés szempontjából.

Tartalmaz még egy nagyon egyszerűen használható Uninistaller szolgáltatást, amivel a megunt programok törölhetőek. Az extrájaként tartalmaz még egy Process kezelőt, ami nem csak az azok kilistázásában, hanem az azok leállításában is teljes körű támogatást biztosít. További funkciókkal bővíthető, a hivatalos oldaltól letöltött pluginok hozzáadásával.

Karbantartóként használható segédalkalmazás még az Ashampoo WinOptimizer, illetve a Wise Care 365. Az utóbbi a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez teljes körű takarítását képes elvégezni.

Az Sys Optimizer egy ingyenes, kis méretű karbantartó szoftver, amivel a böngészők előzményei, a Windows által eltárolt Log fájlok törölhetőek. Tartalmaz még Uninstallert, Process kezelő funkciót is. Hordozható változatban is beszerezhető.

Sys Optimizer

Sys Optimizer összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Hordozható változatban is letölthető
 • Böngésző tisztító funkció
 • Windows optimalizáló
 • Uninstaller funkció
 • Process Manager
 • Log fájl törlő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://arvinsoft.weebly.com/sys-optimizer.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Sys Optimizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sys Optimizer Portable 2.12017-03-31 Sys Optimizer Portable 2.1 (0)
  Az Sys Optimizer Portable egy több gépen is futtatható, telepítést nem igénylő karbantartó szoftver, amivel akár egyetlen […]
 • DisCleaner 2.5.0.4552017-08-07 DisCleaner 2.5.0.455 (0)
  A DisCleaner egy igen széleskörűen használható karbantartó szoftver, amivel pillanatok alatt optimalizálhatóvá válik a Windows. Az […]
 • Techgenie Free PC optimizer 1.02014-06-13 Techgenie Free PC optimizer 1.0 (0)
  A Techgenie Free PC optimizer egy multifunkciós karbantartó, PC optimalizáló szoftver, ami tartalmaz böngésző takarító, […]
 • PC Services Optimizer 4.0.10472021-06-09 PC Services Optimizer 4.0.1047 (0)
  A PC Services Optimizer egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálható az operációs rendszer. Neki köszönhetően nem csak […]
 • Clean Space 7.492021-05-23 Clean Space 7.49 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]