Sys Optimizer Portable 2.1

Az Sys Optimizer Portable egy több gépen is futtatható, telepítést nem igénylő karbantartó szoftver, amivel akár egyetlen kattintással tudsz javítani a számítógéped teljesítményén. A fontosabb funkcióit kiemelve, tartalmaz böngésző pucoló, Log fájl törlő, Process kezelő, illetve egy egyszerűbb Uninstaller szolgáltatást. Free alkalmazásként használható.

Az alábbi karbantartó alkalmazás ( Sys Optimizer Portable ) azok számára lehet ideális választás, akik egy olyan programot keresnek, amivel telepítés nélkül, akár több gépet is optimalizálni lehet, fontos az egyszerű futtathatóság. Beszerezhető hagyományos installer változatban is.

Az Sys Optimizer Portable letöltése után egy ZIP formátumú tömörített fájlt kapsz, ezt csak ki kell csomagolni, majd ezt követően a program azonnal használható.

Az Sys Optimizer Portable kezelőfelületén egyetlen kattintással kezdeményezni lehet a fölösleges fájlok utáni keresést, itt adott területtől függően listázható ki minden olyan fájl ami csak az értékes hely rovására megy. A szoftver segítségével törölhetőek a böngészési előzmények, a Windows által korábban generált Log fájl előzmények, ezt mind egy vizsgálaton belül lehet elvégezni. Egyetlen kattintással törölhetőek. A Sys Optimizer Portable több mint egy hagyományos karbantartó szoftver, mivel számos egyéb hasznos Tools is felfedezhető benne. A szoftverrel eltávolíthatóak azok az alkalmazások, amiknek már érdembéli szerepük nincs, itt a telepített program beépített uninstaller szolgáltatását alkalmazza.

Felfedezhető még benne egy Process kezelő funkció, vele a háttérben futó folyamatok listázhatóak ki, illetve leállíthatóak, ez az opció akkor lehet hasznos ha egy alkalmazás lefagyna.

A böngésző takarító funkciója támogat minden ma népszerűnek tekinthető alkalmazást, Legyen az Mozilla Firefox, vagy a Google Chrome.

Az Sys Optimizer Portable helyett választhatod a CCleaner Portable megoldását, ami az egyik legnépszerűbb karbantartó program, ráadásul teljesen ingyenesen használható. Az X-DiskCleaner rendszer optimalizálója kifejezetten a merevlemezt célozza meg. Szintén telepítés nélkül használható.

A Sys Optimizer Portable egy telepítést nem igénylő karbantartó szoftver, amivel a böngészők előzményei, a Windows által eltárolt munkafolyamat előzmények távolíthatóak el. Biztosít még Process kezelő funkciót, Uninstallert. Ingyenes kiadás.

Sys Optimizer Portable

Sys Optimizer Portable összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sys Optimizer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sys Optimizer 3.02017-04-04 Sys Optimizer 3.0 (0)
  Az Sys Optimizer egy általános karbantartási feladatokra tervezett Windows Optimalizáló szoftver, amivel törölhetőek a böngészők […]
 • DisCleaner 2.5.1.4632023-02-18 DisCleaner 2.5.1.463 (0)
  A DisCleaner egy igen széleskörűen használható karbantartó szoftver, amivel pillanatok alatt optimalizálhatóvá válik a Windows. Az […]
 • Techgenie Free PC optimizer 1.02014-06-13 Techgenie Free PC optimizer 1.0 (0)
  A Techgenie Free PC optimizer egy multifunkciós karbantartó, PC optimalizáló szoftver, ami tartalmaz böngésző takarító, […]
 • Microsoft PC Manager 3.8.4.02023-11-26 Microsoft PC Manager 3.8.4.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • Clean Space 7.592023-10-10 Clean Space 7.59 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]