Black Bird Cleaner 1.0.4.3

A Black Bird Cleaner egy rendkívül hatékony karbantartó szoftver, Windows optimalizáló, amivel rengeteg hasznos feladatot el tudsz látni a jobb PC teljesítményének elérésének az érdekében. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a Temp könyvtárak tartalmának a takarítását. Szükség esetén optimalizálni tudja a konfigurációs beállításokat is, így sokkal jobb teljesítményt tudsz a gépedből kihozni. Akár egy kattintással futtatható. Profi Windows optimalizáló program.

Itt egy nagyon egyszerűen használható karbantartó szoftver, a Black Bird Cleaner, amivel akár egyetlen kattintással tudsz javítani a számítógéped teljesítményén, méghozzá úgy hogy vele törölhetsz minden olyan fájlt, ami teljesen fölöslegessé vált csak rontják a gép teljesítményét. Kezdők számára sem jelent problémát a rendeltetés szerű használata.

A Black Bird Cleaner letöltése után egy szokásos telepítési folyamattal tehető használható állapotba, ezt követően egy igen egyszerű, egyben könnyen konfigurálható kezelőfelület fogad, ahol csak azok a konfigurációs Tools-ok fedezhetőek fel amik elengedhetetlenek.

A Black Bird Cleaner különlegessége, hogy akár egyszeri konfiguráció után egy kattintással végezhető el a PC karbantartása. Ekkor képes felkutatni minden olyan fájlt ami fölösleges, figyelembe veszi az átmeneti mappák tartalmát, a temp mappákat.

A szoftver segítségével úgy is lehet javítani az operációs rendszer teljesítményén, hogy optimalizálni lehet azokat a beállításokat, amik szintén teljesítménybéli problémákat tudnak okozni.

A Black Bird Cleaner ki tudja listázni azokat a folyamatokat amik a háttérben futnak, arról részletes információval is tud szolgálni. Ha szükséges, a merevlemezen tárolt fájlokról is egy áttekinthető statisztikát biztosít, ez helyfelszabadítás szempontjából lehet hasznos.

A Black Bird Cleaner előnye az egyszerű, áttekinthető kezelőfelület, negatívumként hozható fel hogy néhány fontosabb beállításhoz, testre szabási opcióhoz nem biztosít közvetlen hozzáférést.

Karbantartási feladatokra kipróbálhatod még a Ccleaner vagy a Gilisoft Free Disk Cleaner megoldását, az utóbbi a merevlemez optimalizálása, illetve helyfelszabadítási feladatok esetén lehet hasznos. Multifunkciós feladatokat ellátó karbantartó program a Wise Care 365 belőle beszerezhető hordozható változat is.

A Black Bird Cleaner karbantartójával kitakaríthatod a Temp könyvtárakban felhalmozódott fölösleges fájlmaradványokat, vele áttekinthetőek a háttérben futó folyamatok, illetve a merevlemez aktuális tárkapacitása. A szoftver opcionálisan egy kattintással is használható.

Black Bird Cleaner

Black Bird Cleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • egyszerű használat
 • Temp mappák tartalmának optimalizálásához
 • folyamat elemző funkció
 • merevlemez elemző
 • egy kattintásos használati lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://blackbirdcleaning.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Black Bird Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner 2.002 Beta2021-07-21 HDCleaner 2.002 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • SCleaner Lite 0.9.5 Beta2021-05-23 SCleaner Lite 0.9.5 Beta (0)
  Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményét lehet […]
 • Total PC Cleaner 2.1.4.02020-11-28 Total PC Cleaner 2.1.4.0 (0)
  A Total PC Cleaner egy hatékony karbantartó App, szoftver amivel törölhetőek a már nem használt fájlok a merevlemezről. A Temp […]
 • Maintener 1.9.72522019-12-01 Maintener 1.9.7252 (0)
  A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók […]
 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]