Blog

Audió CD lemezek Rippelése az XMedia Recode konvertáló programmal

Multimédiás tartalmak csoportos szerkesztési feladataihoz profi Videó konvertáló program az XMedia Recode amivel a tartalmakat akár effektezhetjük. A szoftverrel normalizálhatjuk a hangerőt, a tartalmakhoz fejezeteket adhatunk, a Videók metaadatait is módosíthatjuk. Egyéni paraméterekkel tudunk Audió CD lemezeket Rippelni.

Blu-ray lemezek létrehozásához, multimédiás tartalmak szerkesztéséhez remek konvertáló program amivel akár Videókat is vághatunk. A szoftverrel akár fel tudjuk javítani a rosszabb minőségű multimédiás tartalmakat. Videó szűrő funkcióval sztereoszkóp, színmátrix, inverz elmosás effektekkel szerkeszthetjük a multimédiás tartalmakat. Módosíthatjuk a multimédiás tartalmak képpont jellemzőit, a tartalmakat mobillal is le tudjuk játszani. A szoftverrel a fájlok Audió tulajdonságait is szerkeszthetjük, normalizálható a hangerő, hozzáadhatunk különleges hatásokat a tartalmainkhoz. Az XMedia Recode feliratokat is hozzá tud a Videókhoz adni, a fájlokat Blu-ray adathordozóra írhatjuk. A Multimédiás tartalmak konvertálási feladataihoz kiváló szoftver a tartalmak metaadatainak a szerkesztéséhez is hatékony, amivel albumborítókat is hozzáadhatunk.

Audió CD lemezek rippelése

A szoftverrel akár Audió CD/DVD adathordozókat is Rippelni tudunk, szabályozhatjuk tartalmaink bitráta, mintavételezési frekvencia tulajdonságait. A szoftverrel a több fejezettel készített CD/DVD lemezek Rippelésekor kiválaszthatjuk azokat a fájlokat amiket az eredeti minőséggel tárolhatunk el.

A szoftver egy fájlok metaadatainak a szerkesztéséhez is hatékony Videó, illetve Audió konvertáló amivel akár professzionális minőségben tudjuk a tartalmakat elkészíteni. A csoportos Videó konvertálási munkafolyamatokhoz hatékony szoftver Audió CD adathordozók Rippeléséhez is pompás. Az XMedia Recode innen szerezhető be.

XMedia Recode – Konvertáló Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Audió CD lemezek Rippelése az XMedia Recode konvertáló programmal
Szerző
Leírás
Az XMedia Recode egy multimédiás tartalmak effektezéséhez is kiváló szoftver amivel akár Audió CD lemezeket is Rippelhetünk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá