Blog

Windows 11 operációs rendszeren is futtatható egyszerűen használható Videó szerkesztő program az Icecream Video Editor

A szoftver egy effektező funkcióval futtatható Videó szerkesztő amivel klipeket vághatunk, akár szinkronhangokat is hozzáfűzhetünk a projektjeinkhez. Egyéni projekteket tudunk Videókból létrehozni, a tartalmakhoz logókat is hozzáadhatunk elterjedt Videó Kodek fájlformátumként tudjuk eltárolni. A fotókollázsok létrehozásához is kiváló Icecream Video Editor Windows 11 operációs rendszeren is remek minőségben hoz létre Videókat.

Videószerkesztési munkafolyamatok széles skáláját tartalmazza amivel Audiókból, Videókból, illetve fotókból hozhatunk létre klipeket, a rendszeres Videó szerkesztési feladatokat futtatók számára nagyszerű. A Icecream Video Editor olyan Videó szerkesztési feladatokban lehet megfelelő ahol a Videókhoz átmeneteket kell hozzáadni, a szoftver vágási munkafolyamatokhoz is kiváló. Windows 11 operációs rendszeren is hozzáférést biztosít azokhoz az eszközökhöz amikre szükségünk lehet Videók szerkesztéséhez. A szoftverrel effektekkel mobilokkal, táblagépekkel lejátszható Videókat is létrehozhatunk. Klipek manipulálásához is hatékony amivel akár kiváló minőségű Videókat készíthetünk fotó, Audió tartalmakból, a fájljainkhoz szinkronhangot is hozzáadhatunk.

Mobilokon lejátszható tartalmak készítéséhez is egyszerűen használhatjuk

A Videók több részre osztását követően a tartalmakat egy projektként eltárolhatjuk, folytatni tudjuk a fájlok szerkesztését.

A Videószerkesztő programokkal rengeteg felhasználó lojális, ha egy hatékony programmal szeretnénk multimédiás tartalmakat szerkeszteni az Icecream Video Editor a Videók vágási feladataihoz, feliratok, szinkronhangok hozzáadásához, különböző eszközöket biztosít amivel további szoftver futtatása nélkül módosíthatóak a fájljaink. A Videó montázsok készítéséhez is kitűnő Videó szerkesztő innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 11 operációs rendszeren is futtatható egyszerűen használható Videó szerkesztő program az Icecream Video Editor
Szerző
Leírás
A szoftver több mint egy videó konvertáló, az Icecream Video Editor Audiókat, Videókat, illetve akár fotókat is hozzá tud a tartalmainkhoz adni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá