Jajuk – Univerzális audió kezelő alkalmazás

A számítógépen való zenei tartalmak lejátszásra, illetve a rendszerezésükre is használható ingyenes program a Jajuk amivel lejátszólistákba lehet rendezni azokat a tartalmakat amiket több alkalommal is meg szeretnénk nyitni. Manage DJ funkciót is tartalmaz.

A zenelejátszóval lejátszólistákba rendszerezve, illetve nekünk megfelelő módszerrel létrehozva lehet multimédiás tartalmakat kezelni ahol rengeteg formátumot lehet megnyitni. A számítógépen a nagyobb kollekcióval rendelkező felhasználók a tartalmakat rendszerezni tudják. A szoftver nem csak a merevlemezen hanem Online megosztott zenék lejátszásához is tökéletes megoldás ahol akár saját rádiócsatornákat is létre lehet hozni.

Zenei fájlok kezeléséhez

A Jajuk gyakorlatilag bármilyen számítógépen használható, tökéletes erőforrás paraméterekkel rendelkezik, a kipróbálók számára nem kell további alkalmazásokat használni azért hogy zenei fájlokat játszhassanak le, mivel funkcionálisan, dizájnban is a szükséges eszközöket mind ki lehet választani. Érdekes, de több olyan beállítást is megtalálunk a multimédiás program felületén amiket csak néhány speciális zene kezelő szoftver esetén fedezhetett fel az a számítógép használó aki akár zenei tartalmakat akart létrehozni. Azt a Manage DJ néven lehet megtalálnunk. Az ingyenes Jajuk innen szerezhető be.

Jajuk – zene lejátszó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Jajuk – Univerzális audió kezelő alkalmazás
Szerző
Leírás
A Jajuk zene lejátszóját fájlok rendszerezéséhez is használni lehet ami sokkal kényelmesebbé, egyszerűbbé teszi a tartalmak számítógépen való kezelését.

Kapcsolódó szoftverek