Podcastok lejátszása a TapinRadio eszközével

Egy Magyar nyelvű Online rádiócsatornákhoz nagyszerű szoftver amivel akár egyedi csatornákat lehet importálni, időzítve fel is tudjuk venni azokat. A fontosabb rádió Streamingeket kedvencekhez adhatjuk, szerkeszthetjük a lejátszási listákat a TapinRadio eszközével. Podcastok lejátszásához is pompás.

Interneten elérhető rádiócsatornák közvetlen lejátszásához profi program. A TapinRadio kezelőfelülete Skin gyűjteménnyel szerkeszthető, a szín, a felső eszköztár tulajdonságait is módosíthatjuk. Egy equalizer funkcióval szerkeszthetjük az Audió hangszín jellemzőket. A szoftverrel akár ütemezetten tudunk rádiócsatornákat periodikusan felvenni, a munkafolyamat után hibernálható, leállítható a Windows. Egy mappa tartalmából, illetve automatikusan is létrehozhatunk lejátszási listákat amivel régió, műfaj alapján választhatóak ki a tartalmak.

Podcastok lejátszása

Az online elérhető zenei tartalmak egyéni szolgáltatásokkal, hatékonyan játszhatóak le. A szoftver egy podcastokhoz ideális kereső funkciót is biztosít amivel akár régió alapján lehet tartalmakat keresni. A szoftverrel egyedi podcastokat is meg tudunk nyitni, az RSS csatornájukat.

Egy profi Online rádiócsatornák ütemezett felvételéhez is nagyszerű szoftver amivel akár Podcastokat is le lehet játszani. Módosíthatjuk a kezelőfelületét skin gyűjteményekkel. A TapinRadio innen szerezhető be.

TapinRadio – Online rádiólejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Podcastok lejátszása a TapinRadio eszközével
Szerző
Leírás
A szoftver egy egyedi funkciókkal futtatható online rádiócsatornák vételére elérhető program amivel akár Podcastokat is lejátszhatunk.

Kapcsolódó szoftverek