TapinRadio 2.15.1

A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók kedvencekhez adható, sőt akár felvételeket is készíthetünk a lehető legegyszerűbben. Rengeteg speciális beállítást szolgáltat, Magyar nyelven is tud.

Kis erőforrás mellett, rendkívül rugalmasan használható online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver a TapinRadio, ami minden fontosabb funkciót biztosít, ami ezen a területen egy átlagfelhasználó számára csak szükségesnek tekinthető.

A TapinRadio telepítésekor lehetőség van arra, hogy saját hordozható változatot is készítsünk, ezt egy USB kulcsra másolva szemetelés nélkül futtatható. Ha mégis telepítenéd, a szoftver az első pillanattól fogva Magyar nyelven kommunikál, ez természetesen jellemző magára a használata.

A TapinRadio kezelőfelülete áttekinthető, jól navigálható, az ilyen jellegű alkalmazásokra jellemző kezelőszervekkel van ellátva. Felfedezhető benne egy igen hasznos funkció, mégpedig az, hogy keresővel is el van látva, így teljesen fölöslegessé válik, hogy manuálisan a böngészőből tallózzuk be neki az URL-eket. De természetesen ettől sem esünk el, mivel azt is támogatja, akik esetleg ennek éreznék szükségét.

TapinRadio – Tartalmak logikus rendszerezéséhez

Képes az elérhető Online rádiócsatornákat kategorizáltan biztosítani, így maga a navigáció sem okozhat problémát. Ha egy csatorna elnyeri a tetszésedet, az hozzáadható a kedvencekhez, vagy egyszerűen felvehető. A beállításoknál igen mélyen konfigurálható, megváltoztatható a menük elrendezése, ha nem tartózkodol a számítógép előtt időzíthető az alkalmazás leállítása is.

A TapinRadio a korábban begépelt előzményeket átláthatóan tudja rendezni. Az alkalmazás ingyenes használata esetén néhány funkciója nem érhető el, ez természetesen nem befolyásolja a rendeltetésszerű használatot.

Hasonló feladatokat biztosító alkalmazás a Radio Ripper ami szintén támogatja a felvételek készítésének a lehetőségét. A RadioSure megoldása pedig a hangzásmód tesztre szabására is képes, ezt profil formájában lehet elérni. Online TV adások eléréséhez inkább a ProgDVB megfelelő.

A TapinRadio egy minden fontosabb opcióval felszerelt Online rádióadások vételére alkalmas szoftver, ami ideális műsorok rögzítésére, beépített keresővel is rendelkezik, természetesen Magyar nyelven futtatható. Profi segédalkalmazás Stream feladatokhoz. 

TapinRadio

TapinRadio összefoglaló:

 • Online rádióállomások vételéhez
 • beépített kereső
 • kategorizálás
 • rádió felvevő funkció
 • testre szabható menüelrendezés
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.raimersoft.com/tapinradio.aspx

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
TapinRadio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
15,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TapinRadio Portable 2.15.12021-10-02 TapinRadio Portable 2.15.1 (0)
  A TapinRadio Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. A tartalmak kedvencekbe […]
 • RadioMaximus 2.29.62021-09-21 RadioMaximus 2.29.6 (1)
   A RadioMaximus segítségével online sugárzott rádiócsatornákat, zenei állományokat hallgathatunk meg, amit akár fel is tudunk venni. […]
 • Pocket Radio Player 2105222021-05-24 Pocket Radio Player 210522 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • Replay Radio 11.0.21.02020-09-13 Replay Radio 11.0.21.0 (0)
  A Replay Radio egy igen hasznos Multimédiás szoftver, amivel Online megosztott tartalmakat tudsz Streamingelni, Podcasts-okat, […]
 • Jaksta Radio Recorder 7.0.21.02020-08-07 Jaksta Radio Recorder 7.0.21.0 (0)
  A Jaksta Radio Recorder egy igen hasznos segédszoftver amivel Online rádiócsatornákat tudsz elérni. A programmal, lehetőséged van […]