Jaksta Radio Recorder 7.0.21.0

A Jaksta Radio Recorder egy igen hasznos segédszoftver amivel Online rádiócsatornákat tudsz elérni. A programmal, lehetőséged van rádiócsatornákat felvenni, illetve azokat egy feladaton belül népszerűbb kimenetbe lehet konvertálni. Időzíthető feladatokkal.

Ha egy igazán professzionális alkalmazást keresel abból a célból, hogy Online elérhető rádiócsatornákat tudj elérni, esetleg fel is vennél műsorokat, akkor itt a Jaksta Radio Recorder. Mindent tud amire csak szükséged lenne.

A Jaksta Radio Recorder letöltése, illetve a telepítése után a szoftver használatához szükség lesz a számítógép újraindítására, csak ebben az esetben futtatható.

A Jaksta Radio Recorder megoldásával több ma népszerű rádiócsatornát tudsz elérni, majd azokat Streamingelheted. Adott műsorokat azonnal fel is vehetsz, a beállításainál konfigurálhatod, hogy hová mentse el azt. A program egyik érdekessége, hogy vele akár egyetlen feladaton belül a médiafájlt konvertálhatod is. Így a végeredményt később szinte bármire fel lehet használni.

A Jaksta Radio Recorder kezelőfelületén kiválasztott adó lejátszható, közvetlenül letölthető, vagyis felvehető. Ha ezt később szeretnéd megtenni, természetesen a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett módodban áll azt időzítve megtenni. Meta információkat is biztosít ha az tartalmazna.

A Jaksta Radio Recorder beállításainál megadható, hogy milyen menüpontokat jelenítsen meg az eszköztáron.

A csekély méretével ellentétben olyan funkciók is felfedezhetőek benne amik más hasonló Online rádióállomások vételére alkalmas Stream szoftver esetén nem, vagy részlegesen fedezhető fel.

A Jaksta Radio Recorder kereskedelmi szoftver, helyette esetleg választhatod a QMPlay2, illetve a Simple Radio Recorder nevű alkalmazást. Az utóbbi szoftver DVB Tuner eszközzel ellátott számítógépeket is támogat. Felvevő funkcióval. Lejátszólistákat is összeállíthatsz vele, így teljes kényelmet biztosít.

A Jaksta Radio Recorder egy barátságos felhasználói felülettel rendelkező profi Online rádiócsatornák elérésére ideális szoftver. Az alkalmazással akár időzítve vehetsz fel műsorokat, illetve ha szükséges azt konvertálni is lehet igen egyszerűen.

Jaksta Radio Recorder

Jaksta Radio Recorder összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák Streamingeléséhez
 • Audió felvevő funkció
 • konvertálás
 • modern kezelőfelület
 • alapvető beállításokat igényel csak
 • időzíthető feladatok
 • Metaadatok megjelenítéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Jaksta Radio Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Simple Radio Recorder 1.2.7.12017-05-20 Simple Radio Recorder 1.2.7.1 (0)
  A Simple Radio Recorder egy számos egyedi lehetőségeket biztosító Online, illetve műholdas rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. […]
 • TapinRadio 2.14.52021-07-26 TapinRadio 2.14.5 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]
 • TapinRadio Portable 2.14.52021-07-26 TapinRadio Portable 2.14.5 (0)
  A TapinRadio Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. A tartalmak kedvencekbe […]
 • Pocket Radio Player 2105222021-05-24 Pocket Radio Player 210522 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • Replay Radio 11.0.21.02020-09-13 Replay Radio 11.0.21.0 (0)
  A Replay Radio egy igen hasznos Multimédiás szoftver, amivel Online megosztott tartalmakat tudsz Streamingelni, Podcasts-okat, […]