RadioSure 2.2.1046.0

A RadioSure egy online rádiócsatornák megnyitására alkalmas remek kis segédszoftver, ami alapértelmezetten rengeteg csatornát tartalmaz, de saját kedvencek is hozzáadhatóak. Speciális funkciói közzé tartozik a felvételek készítése, az egyénileg, profil szerint kiválasztható hangzásmód. Magyar nyelven is tud.

A kikapcsolódás egyik legegyszerűbb és legelterjedtebb módja az online rádióadók hallgatása. A hagyományos böngészős módszertől sokkal hatékonyabb és egyszerűbb ha erre egy speciális programot telepítünk így további extra funkciókat is kaphatunk. Megfelelő erre a RadioSure is, ami a szóban forgó műveleten kívül néhány különleges feladatot is el tud látni az adott területen.

A RadioSure telepítése során igény esetén létrehozható belőle hordozható változat, amit egy USB kulcsról is futtatni lehet. A program Magyar nyelvi támogatást is kapott, lehetséges hogy azt az installálás után kézzel kell kiválasztani.

A RadioSure kezelőfelülete a lehető legáttekinthetőbbre sikeredett, csakis azokra a lehetőségekre koncentrál amire eredetileg lett tervezve. Egy legördülő listán választható ki a minket érdeklő csatorna, természetesen itt több Magyar is található. A fontosabbak kedvencekbe rendezhető, új csatornák adhatóak meg, műfaj, ország besorolás szerint. Sőt ha szükséges, felvételeket is tud készíteni.

A fejlesztő oldaláról letölthető hozzá skin amivel feldobható az alapértelmezett kinézete. A RadioSure ingyenes változata funkciókorlátozással vehető igénybe, néhány beállításhoz nem lehet hozzáférni, illetve a felvételek módja is korlátozottan érhető el.

A beállításoknál külön audió jellemzők választhatóak ki profil formájában, az adatbázisa folyamatosan frissül új csatornákkal bővül.

Ha nem csak rádiócsatornákat szeretnél hallgatni, Online TV adókat is el szeretnél érni, erre az egyik legalkalmasabb szoftver a ProgDVB ami az egyek legnépszerűbb a kategóriájában. Kifejezetten rádiócsatornákhoz a Pocket Radio Player alkalmas, vagy a RadioMaximus. Az utóbbi billentyűparancsok segítségével vezérelhető.

A RadioSure egy hatalmas adatbázissal rendelkező Online rádiócsatornák vételére alkalmas eszköz. Felvehető tartalmak, Magyar nyelv, testre szabható audió jellemzők. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

Radio Sure

RadioSure összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételére
 • audió jellemzők módosítása profil alapján
 • felvehető műsorok
 • kedvencek támogatása
 • hozzáadható adók
 • Hordozható változat készítés telepítés helyett
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.radiosure.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RadioSure
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
9,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RadioSure Portable 2.2.10462016-01-29 RadioSure Portable 2.2.1046 (0)
  A RadioSure Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák közvetlen megnyitására, streamingelésére alkalmas program. Vele […]
 • Pocket Radio Player 2105222021-05-24 Pocket Radio Player 210522 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • TapinRadio 2.14.12021-02-23 TapinRadio 2.14.1 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]
 • TapinRadio Portable 2.14.12021-02-23 TapinRadio Portable 2.14.1 (0)
  A TapinRadio Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. A tartalmak kedvencekbe […]
 • Replay Radio 11.0.21.02020-09-13 Replay Radio 11.0.21.0 (0)
  A Replay Radio egy igen hasznos Multimédiás szoftver, amivel Online megosztott tartalmakat tudsz Streamingelni, Podcasts-okat, […]