Radio Ripper 3.1

A Radio Ripper egy online elérhető tartalmak, rádióadások hallgatására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás nem igényel telepítést, sőt igény esetén adott műsorok fel is vehetőek. A program támogatja, hogy a favorizált tartalmakat kedvencekhez adjuk.

Mivel egyre több online rádiócsatorna érhető el egyre tágabb kategóriát átölelően, hasznos lehet ha az adott műsorokat egy célspecifikus kliens programmal kezeljük, mivel így több kényelmi funkció válik elérhetővé. Pontosan ezt a feladatkört hivatott elérni a Radio Ripper nevű program, vagyis az online adók egyszerű, azonnali elérését.

Az alkalmazás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letölthető applikációt kell kicsomagolni egy szabad helyre, ezután azonnal használható állapotba kerül.

A Radio Ripper kezelőfelülete rendkívül egyszerű, profin megtervezett, semmi extra funkciót nem tartalmaz, kizárólag néhány alapfeladat végrehajtására alkalmas opcióhoz enged hozzáférést.

A Radio Ripper a vételi lehetőségeken kívül abban is támogat, hogy a tetszésedet elnyerő műsorokat azonnal fel tudd venni. Ezt egy kattintással lehet kezdeményezni.

Az alapvető beállításoknál megadható, hogy a felvételre szánt tartalmat hová mentse el, így azt később bármikor megtalálhatod. A felvételi konfigurációnál néhány változó, szűrő adható meg, így testre szabottabban futtatható. A Radio Ripper alapvetően két módon tud csatornákat megnyitni: Vagy a hagyományos URL beillesztéses módszerrel, vagy pedig, ha rendelkezel olyan fájllal ami az adott csatorna pontos paramétereit tartalmazza, azt is be lehet neki tallózni. Itt ASX, M3U, PLS, RAM, XSPF kiterjesztés támogatott.

Mivel felhasználótól függően akár több csatornát is el akarunk érni egy adott időben, hasznos lehet, hogy a Radio Ripper tudja azokat kedvencekbe rendezni, így később az újból elérhető.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még a RadioSure, vagy a Pocket Radio Player esetleg a RadioMaximus megoldását.

A Radio Ripper ideális, hogy online rádióadókat tudj elérni. Szükség esetén a műsorok felvételében is támogat. Nem kell telepíteni, támogatja a kedvencek használatát is.

Radio Ripper

Radio Ripper összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételéhez
 • nem kell telepíteni, hordozható
 • felvevő funkció
 • kedvencek támogatás
 • áttekinthető felület
 • több módon is megadható a megnyitásra szánt tartalom
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://ravib.com/rr/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Radio Ripper
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pocket Radio Player 2206162022-06-21 Pocket Radio Player 220616 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • Simple Radio Recorder 1.2.7.12017-05-20 Simple Radio Recorder 1.2.7.1 (0)
  A Simple Radio Recorder egy számos egyedi lehetőségeket biztosító Online, illetve műholdas rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. […]
 • Screamer Radio 1.82422022-08-03 Screamer Radio 1.8242 (0)
  A Screamer Radio egy online rádiócsatornák vételét rugalmasan támogató program. A szoftver rengeteg csatornát támogat, opcionálisan a […]
 • Screamer Radio Portable 1.82422022-08-03 Screamer Radio Portable 1.8242 (0)
  A Screamer Radio Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható Online rádiócsatornák Streamingelésére alkalmas szoftver. Kis […]
 • TapinRadio 2.15.922022-07-28 TapinRadio 2.15.92 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]