Screamer Radio 1.0

A Screamer Radio egy online rádiócsatornák vételét rugalmasan támogató program. A szoftver rengeteg csatornát támogat, opcionálisan a fontosabbakat kedvencekhez lehet adni. Free alkalmazásként használható. Saját tartalmakat könnyedén tudsz importálni ha fontos.

A címben szereplő alkalmazás kifejezetten azok számára lehet hasznos, akik egyszerűen, gyorsan szeretnének elérni Online rádiócsatornákat, fontos az ingyenesség és az egyszerű használhatóság. A Screamer Radio szükség esetén hordozható változatban is beszerezhető.

A Screamer Radio letöltése után, gyorsan telepíthető, amelynek a végrehajtása után igen kis erőforrás mellett futtatható, így azok számára is ideális választás, akik gyengébb konfigurációjú számítógépre keresnek online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftvert.

A szoftver alapvetően rengeteg online csatornát biztosít, amik között néhány Magyar adó is elérhető, természetesen ha az általa biztosított listán nem találod meg a kedvencedet, később manuálisan is hozzáadhatod.

A Screamer Radio a favorizált csatornák kedvencekhez való hozzáadását is lehetővé teszi, így azt a legközelebbi futtatásakor gyorsabban el tudod majd indítani.

A beállításoknál néhány fontosabb konfigurációs szerhez férhetsz hozzá, ahol testre szabottabbá teheted a működését. A megnyitott URL-ről néhány alapvető információval is tud szolgálni, közvetlenül a felületéről el lehet navigálni a hivatalos oldalra, megtekinthető a Streamingelt adatfolyam mintavételezési frekvenciája, illetve a formátum. A Screamer Radio tartalmaz egy beépített keresőt, amivel az általa biztosított csatornalistán belül lehet kereséseket kezdeményezni.

A hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva némileg kevesebb funkciót biztosít, de ezt a negatívumot ellensúlyozza az egyszerű használat, kis erőforrás igény.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még helyette a TapinRadio, vagy a Pocket Radio Player nevű alkalmazást. Az utóbbi támogatja, hogy műsorokat tudj vele felvenni.

A Screamer Radio egy akár telepítés nélkül is beszerezhető, ingyenes Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver, ami támogatja a kedvenceket, illetve hogy új adókat tudj a számára megadni. Kis méretű, nagyon egyszerű a használata.

Screamer Radio

Screamer Radio Összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételéhez
 • kis erőforrás igénnyel bír
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • kedvencek támogatás
 • URL importálási lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.screamer-radio.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Screamer Radio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Screamer Radio Portable 1.02018-10-02 Screamer Radio Portable 1.0 (0)
  A Screamer Radio Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható Online rádiócsatornák Streamingelésére alkalmas szoftver. Kis […]
 • Radio Ripper 3.12015-11-18 Radio Ripper 3.1 (0)
  A Radio Ripper egy online elérhető tartalmak, rádióadások hallgatására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás nem igényel telepítést, […]
 • Simple Radio Recorder 1.2.7.12017-05-20 Simple Radio Recorder 1.2.7.1 (0)
  A Simple Radio Recorder egy számos egyedi lehetőségeket biztosító Online, illetve műholdas rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. […]
 • Replay Radio 11.0.1.172018-07-07 Replay Radio 11.0.1.17 (0)
  A Replay Radio egy igen hasznos Multimédiás szoftver, amivel Online megosztott tartalmakat tudsz Streamingelni, Podcasts-okat, […]
 • Pocket Radio Player 1803152018-03-16 Pocket Radio Player 180315 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]