Multimédia

Screamer Radio Portable 2.8880.34440.0

A Screamer Radio Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható Online rádiócsatornák Streamingelésére alkalmas szoftver. Kis erőforrás, kedvencek támogatás jellemzi. Free alkalmazás. Mindent tud amit a népszerűbb Online rádió programok funkcionálisan kínálnak.

Egy cserélhető adathordozóról is futtatható Online elérhető rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver a Screamer Radio Portable, ami az egyszerű használhatóságra koncentrál. Természetesen a kínálatunkból letölthető telepíthető változatban is.

A Screamer Radio Portable egy tömörített fájlban található, amit ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezután gyakorlatilag semmilyen extra lépést nem igényel annak az érdekében, hogy használni lehessen. A szoftver kezelőfelülete áttekinthető, ahol a felső eszköztáron egy beépített kereső is helyet kapott, az általa biztosított csatornák közötti egyszerűbb keresést hivatott megvalósítani.

A Screamer Radio Portable inkább külföldi adókat céloz meg, de természetesen néhány Magyar nyelvű csatornát is tartalmaz, ha ezzel nem lennél megelégedve, akkor később kézzel is megadhatsz a számára URL-eket. A szoftver a szokásos navigációs szerveket biztosítja, a csatorna elindítható, szüneteltethető, leállítható.

Szükség esetén a hangerő módosítását is támogatja. A szoftver beállításaira kitérve csak néhány fontosabb konfigurációs eszközt biztosít, ahol néhány alapvető működéshez szükséges jellemző szabható testre. Ez mindenképp előny az esetében.

Igaz léteznek tőle sokkal több funkciót biztosító Online tartalmak elérésére alkalmas alternatívák, amik között Magyar nyelvi támogatással is bíró programokat is találhatsz, de ha a számodra nincsenek extra elvárások az adott területen őt is kipróbálhatod. Ha ez mégsem így lenne, helyette futtathatod a RadioMaximus, esetleg a RadioSure Portable megoldását, ami már honosított formában futtatható. TV adók vételére a ProgDVB megoldása javasolt.

A Screamer Radio Portable egy cserélhető adathordozóról is futtatható Online elérhető rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver, ami a lehetőségeit tekintve a céltudatos, egyszerű használatra koncentrál. A favorizált csatornákat egyetlen kattintással tudod kedvencekhez adni. Beszerezheted telepíthető változatban is.

Screamer Radio Portable

Screamer Radio Portable Összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételéhez
 • Nem kell telepíteni
 • jól navigálható kezelőfelület
 • beépített kereső
 • kis erőforrás
 • kedvencek támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.screamer-radio.com/
Screamer Radio Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Screamer Radio Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Screamer Radio 2.8880.34440.02024-04-27 Screamer Radio 2.8880.34440.0 (0)
  A Screamer Radio egy online rádiócsatornák vételét rugalmasan támogató program. A szoftver rengeteg csatornát támogat, opcionálisan a […]
 • Pocket Radio Player 2307012023-07-04 Pocket Radio Player 230701 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • NetSurfer Portable 2.22.8.42024-06-23 NetSurfer Portable 2.22.8.4 (0)
  A NetSurfer Portable egy rengeteg egyéni funkcióval tervezett böngésző amivel Stream adatfolyamok, multimédiás tartalmak játszhatóak […]
 • AIMP 5.30.25552024-06-14 AIMP 5.30.2555 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • ProgDVB 7.60.92024-06-05 ProgDVB 7.60.9 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]

Szólj hozzá