V-Radio 2.6.1

A V-Radio egy telepítést egyáltalán nem igénylő ( Portable változat ), kis erőforrás mellett futtatható Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. Támogatja, hogy a számodra fontosabb csatornákat kedvencek formájában lehessen rendszerezni, illetve tartalmaz egy beépített keresőt.

Ha egy kis méretű, telepítés nélkül használható programot keresel abból a célból, hogy online elérhető csatornákat tudj hallgatni, opció, hogy ingyenes legyen, akkor itt a V-Radio nevű alkalmazás.

A V-Radio letöltése után, a lementett tömörített mappa tartalmát csak ki kell csomagolni, ezután a szoftver azonnal használható. A kezelőfelülete amellett hogy modern, gondoskodik arról is hogy könnyen navigálható legyen.

Az általa biztosított csatornákat több módszer szerint is tudja rendszerezni, ország, illetve műfaj, mivel tekintélyes kínálattal rendelkezik, így nagyon hasznosnak tekinthető az esetében, hogy egy beépített keresőt is biztosít, így egy adott csatornát sokkal könnyebben meg lehet így találni. Közvetlenül a kezelőfelületéről a megnyitott rádióadó hivatalos oldalára is el lehet navigálni.

Ha egy rádióadó elnyerné a tetszésedet, egyszerűen a kedvencekhez lehet adni, így később bármikor újból megnyithatod. Szükség esetén módosítható a hangerő.

A V-Radio megoldása mellett rengeteg előnyt fel lehet hozni, többek között azt, hogy akár egy cserélhető adathordozóról is futtatható telepítés nélkül. Sajnos azért vannak némi hiányosságai is, sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, illetve hazai adókat nem tartalmaz, mivel számos zenei rádióadó is megtalálható a palettáján így ez nem tekinthető akkora negatívumnak.

Online rádiócsatornák elérésére választhatod a TapinRadio, vagy a Radio Master nevű programot, az utóbbi hangfelvételi lehetőségeket is tartalmaz, választható formátumban.

A V-Radio nevű alkalmazással, minimális energiaráfordítás mellett tudsz Online rádiócsatornákat elérni, rengeteg csatornát tartalmaz. Telepítés nélkül használható ( Portable kiadás) Beépített kereső, kedvencek támogatás jellemzi.

V-Radio

V-Radio összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver
 • Nem kell telepíteni ( Portable változat )
 • adott csatornák Facebookon való megosztásához
 • beépített kereső
 • kedvencek támogatás
 • jól navigálható kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.akouradio.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
V-Radio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MoYoM Radio 2.2.0.02020-09-02 MoYoM Radio 2.2.0.0 (0)
  A MoYoM Radio egy Online rádiócsatornák vételére használható szoftver amivel rengeteg népszerű műsor között lehet kiválasztani a […]
 • Pocket Radio Player 2005252020-05-25 Pocket Radio Player 200525 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • Screamer Radio 1.02018-10-02 Screamer Radio 1.0 (0)
  A Screamer Radio egy online rádiócsatornák vételét rugalmasan támogató program. A szoftver rengeteg csatornát támogat, opcionálisan a […]
 • Screamer Radio Portable 1.02018-10-02 Screamer Radio Portable 1.0 (0)
  A Screamer Radio Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható Online rádiócsatornák Streamingelésére alkalmas szoftver. Kis […]
 • Simple Radio Recorder 1.2.7.12017-05-20 Simple Radio Recorder 1.2.7.1 (0)
  A Simple Radio Recorder egy számos egyedi lehetőségeket biztosító Online, illetve műholdas rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. […]