TapinRadio Portable 2.14.1

A TapinRadio Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. A tartalmak kedvencekbe rendezését, műsorok felvételét is támogatja. A Magyar nyelvű felhasználói felület rengeteg speciális beállításhoz biztosít hozzáférést. Rádiócsatorna keresővel ellátva.

Online rádiócsatornák eléréséhez egy igen egyszerű módszert biztosító alkalmazás a TapinRadio Portable, aminek az a különlegessége, hogy a telepítésével sem kell az időt vesztegetni, hisz könnyen hordozhatóvá tehető.

A TapinRadio Portable installálható is, kizárólag a beszerzett telepítő futtatásakor kell kiválasztani azt az opciót, ami éppen nekünk ideális. A hordozható változat létrehozásához a következőt kell tenni: A letöltött telepítőfájl futtatásakor, a beépített varázslófelületet követve, a licenc feltételek elfogadása után megkérdezi a szoftver, hogy normál, vagy Portable módon szeretnénk e a későbbiekben futtatni, az első esetén csak egy közvetlen elérési útvonalat kell neki megadni, oda fogja a hozzá tartozó fájlokat kicsomagolni. Ezt egy USB kulcsra lehet másolni, onnantól több gépen is azonnal indítható.

A TapinRadio Portable teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, a kezelőfelülete áttekinthető. Az online rádiócsatornák megnyitását több módon is támogatja, vagy a hagyományos URL beillesztéses módszerrel, vagy pedig, a beépített keresőjével, ahol csak az adott csatorna nevét kell begépelni. Természetesen itt Magyar adókat is támogat. Az adókat el lehet még érni közvetlenül a kezelőfelületéről, ahol ország, műfaj besorolás szerint szolgáltatja azokat. A számodra favorizáltakat, kedvencekhez adhatod, így azt később bármikor újból meg lehet nyitni minimális erőfeszítéssel.

Ha pedig egy zeneszám, vagy műsor nyeri el a tetszésedet, egyetlen kattintással tudod kezdeményezni, hogy arról felvételeket tudj készíteni. Mivel műfajonként eltérő hangzásra lehet szükség, ezt külön meg lehet változtatni profil formájában.

A TapinRadio Portable alternatívájaként választhatod a Pocket Radio Player vagy a RadioSure Portable-t amit szintén nem kell telepíteni.

A TapinRadio Portable egy telepítés nélkül is futtatható Online rádióadók vételére alkalmas eszköz, ami támogatja, hogy felvételeket tudjunk készíteni, kedvencekhez lehessen adni az érdekesebb adókat. Magyar nyelven is tud. Ingyenesen néhány funkcióját nem lehet igénybe venni.

TapinRadio Portable

TapinRadio Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
TapinRadio Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
15,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TapinRadio 2.14.12021-02-23 TapinRadio 2.14.1 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]
 • Pocket Radio Player 2105222021-05-24 Pocket Radio Player 210522 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • RadioMaximus 2.29.22021-04-01 RadioMaximus 2.29.2 (1)
   A RadioMaximus segítségével online sugárzott rádiócsatornákat, zenei állományokat hallgathatunk meg, amit akár fel is tudunk venni. […]
 • Replay Radio 11.0.21.02020-09-13 Replay Radio 11.0.21.0 (0)
  A Replay Radio egy igen hasznos Multimédiás szoftver, amivel Online megosztott tartalmakat tudsz Streamingelni, Podcasts-okat, […]
 • Jaksta Radio Recorder 7.0.21.02020-08-07 Jaksta Radio Recorder 7.0.21.0 (0)
  A Jaksta Radio Recorder egy igen hasznos segédszoftver amivel Online rádiócsatornákat tudsz elérni. A programmal, lehetőséged van […]