Replay Radio 11.0.21.0

A Replay Radio egy igen hasznos Multimédiás szoftver, amivel Online megosztott tartalmakat tudsz Streamingelni, Podcasts-okat, rádiócsatornákat. Ezek a műsorok fel is vehetőek időzítetten. Egy kereső funkciót is biztosít. A szabadon elérhető tartalmak között Magyar nyelvű videók, zenei tartalmak is elérhetőek.

Egy igen különleges Online tartalmak, azon belül rádió, illetve Podcasts-ok elérésre, az azok Streamingelésére használható szoftver a Replay Radio. Kereső funkcióval.

A Replay Radio letöltése után, a telepítéséhez, illetve a futtatásához szükség van a Net Framework legújabb kiadására ezt a szoftver letölti, illetve installálja.

A Replay Radio kezelőfelülete egy igazán korszerű, remekül navigálható, a funkciók rendszerezve érhetőek el. A programmal Online rádiócsatornákat, Podcasts-okat lehet keresni, itt bőséges kínálattal rendelkezik mindenki számára. Itt ország szerinti rendszerezés is felfedezhető. A program több mint egy egyszerű Stream alkalmazás, mivel a számodra tetsző tartalmat fel is veheted, ha egy műsorról lenne szó, azt későbbre időzítheted úgy ahogy csak te szeretnéd. A tartalmak számítógépre való lementésekor sem szerénykedhet funkcionálisan, mivel több népszerűbb kodek választható ki. Ilyen az MP3, WBR, OGG, Vorbis, WAV, WMA.

Replay Radio – Testre szabás…

Az alkalmazás vagyis a Replay Radio beállításainál kiváló támogatottsággal rendelkezik, meghatározható, hogy hová mentse el a tartalmat, illetve hány szálon történjen. Az Audio Recording résznél választható ki a formátum, illetve azok a paraméterek amik ehhez szükségesek.

Mivel a szoftver hatalmas támogatottsággal rendelkezik, egy beépített kereső funkciót is tartalmaz, ezzel a lehető legkorszerűbben tudsz olyan zenei tartalmakat, vagy akár videókat keresni, amik neked tetszenek. A rendszerezettebb kezeléshez ID3 Tag támogatás is felfedezhető a Replay Radio megoldásában.

Online rádiócsatornák Streamingelésére egy kiváló alternatíva a Mini Radio Player, illetve a Pocket Radio Player az utóbbit még telepíteni sem szükséges.

A Replay Radio egy kereső funkciót is tartalmazó Stream alkalmazás amivel Online rádiócsatornákat, Podcasts, illetve videó jellegű tartalmakat tekinthetsz meg a lehető legegyszerűbben. Felvevő funkciót is rendelkezésre áll amivel bármilyen tartalom igény szerint rögzíthető. 

Replay Radio

Replay Radio Összefoglaló:

 • Online tartalmak Streamingeléséhez
 • Felvevő funkció
 • időzíthető
 • Podcasts, rádió tartalmakhoz
 • kereső funkció
 • ID3 Tag támogatás
 • Kiválóan navigálható kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://applian.com/replay-radio/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Replay Radio
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
2,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pocket Radio Player 2105222021-05-24 Pocket Radio Player 210522 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • TapinRadio 2.14.12021-02-23 TapinRadio 2.14.1 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]
 • TapinRadio Portable 2.14.12021-02-23 TapinRadio Portable 2.14.1 (0)
  A TapinRadio Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. A tartalmak kedvencekbe […]
 • Jaksta Radio Recorder 7.0.21.02020-08-07 Jaksta Radio Recorder 7.0.21.0 (0)
  A Jaksta Radio Recorder egy igen hasznos segédszoftver amivel Online rádiócsatornákat tudsz elérni. A programmal, lehetőséged van […]
 • Simple Radio Recorder 1.2.7.12017-05-20 Simple Radio Recorder 1.2.7.1 (0)
  A Simple Radio Recorder egy számos egyedi lehetőségeket biztosító Online, illetve műholdas rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. […]