Multimédia

RadioSure Portable 2.2.1046

A RadioSure Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák közvetlen megnyitására, streamingelésére alkalmas program. Vele felvehetőek adott műsorok, kedvencekbe rendezhetőek a favorizáltak. Természetesen Magyar nyelven vehető igénybe.

Ha Online rádiócsatornák megnyitására egy olyan alkalmazásra van szükséged, amit nem kell telepíteni, úgymond hordozható, akkor itt a RadioSure Portable. Funkcionálisan azonos rugalmasság jellemzi, akárcsak a RadioSure Portable telepíthető változatát.

Maga a letölthető fájl tartalmazza mindkét változatot, így minden felhasználó maga tudja eldönteni, hogy melyikre van szüksége.

A hordozható változat létrehozásához, a telepítéskor az „install as Portable„ opciót kell kiválasztani, ahol meg kell adni egy mappát, ahová a szükséges fájlokat kicsomagolja.

A RadioSure Portable érdekessége, hogy hatalmas adatbázissal rendelkezik, közel 17000 csatornát tartalmaz és ez folyamatosan frissül. Természetesen Magyar állomásokat is tartalmaz. Ha mégis az általad favorizáltat nem találnád a kínálatában, azt bármikor hozzá lehet adni manuálisan.

A RadioSure Portable extra szolgáltatásai részeként akár 2 csatorna által sugárzott tartalmat is fel lehet venni. Elérhető belőle prémium változat is ami több beállítási lehetőséget, billentyűkombinációs vezérlés, továbbá több csatorna felvételét is lehetővé teszi egy adott időben.

A számodra fontosabbnak ítélt adók kedvencekhez lehet hozzáadni, az audió jellemzők profil szerint korrigálhatóak. Ha a kinézetét szeretnéd feldobni, a hivatalos oldalról ingyenes, illetve fizetős skinek is elérhetőek, a letöltése és kibontása után csak az alkalmazás skin mappájába kell azt bemásolni, majd a kezelőfelületén a beállításoknál kiválasztani.

Szintén telepítés nélkül használható rádióadók megnyitására alkalmas program a Pocket Radio Player, az esetében is támogatott a felvételek készítése és a kedvencekbe való rendszerezés. Ha pedig több funkcióra lenne szükséged, a számítógépeden található multimédiás tartalmak megnyitását is egy programon belül szeretnéd megvalósítani, akkor használhatod helyette az 5KPlayer nevű alkalmazást.

A RadioSure Portable egy úgynevezett „noinstall” Online rádióadók megnyitásához megfelelő program. Főbb jellemzői a felvételek támogatása, kedvencek, audió tulajdonságok megváltoztatása, Magyar nyelv. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

RadioSure Portable

RadioSure Portable összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák streamingeléséhez
 • hordozható változat
 • közel 17000 csatornát biztosít
 • felvehető műsorok
 • skinezhető
 • audió tulajdonságok profilos módosítási lehetősége
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.radiosure.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
RadioSure Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
9,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pocket Radio Player 2406302024-07-01 Pocket Radio Player 240630 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • RadioSure 2.2.1046.02016-01-29 RadioSure 2.2.1046.0 (0)
  A RadioSure egy online rádiócsatornák megnyitására alkalmas remek kis segédszoftver, ami alapértelmezetten rengeteg csatornát […]
 • RadioMaximus 2.33.02024-07-02 RadioMaximus 2.33.0 (1)
   A RadioMaximus segítségével online sugárzott rádiócsatornákat, zenei állományokat hallgathatunk meg, amit akár fel is tudunk venni. […]
 • TapinRadio 2.15.97.32024-07-02 TapinRadio 2.15.97.3 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]
 • TapinRadio Portable 2.15.97.32024-07-02 TapinRadio Portable 2.15.97.3 (0)
  A TapinRadio Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver. A tartalmak kedvencekbe […]

Szólj hozzá