RadioSure Developer termékek - SzoftHub.hu

RadioSure Dev.

 • A RadioSure egy online rádiócsatornák megnyitására alkalmas remek kis segédszoftver, ami alapértelmezetten rengeteg csatornát tartalmaz, de saját kedvencek is hozzáadhatóak. Speciális funkciói közzé tartozik a felvételek készítése, az egyénileg, profil szerint kiválasztható hangzásmód. Magyar nyelven is tud.

  RadioSure 2.2.1046.0

  A RadioSure egy online rádiócsatornák megnyitására alkalmas remek kis segédszoftver, ami alapértelmezetten rengeteg csatornát tartalmaz, de saját kedvencek is hozzáadhatóak. Speciális funkciói közzé tartozik a felvételek készítése, az egyénileg, profil szerint kiválasztható hangzásmód. Magyar nyelven is tud.

  olvasd tovább...

 • A RadioSure Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák közvetlen megnyitására, streamingelésére alkalmas program. Vele felvehetőek adott műsorok, kedvencekbe rendezhetőek a favorizáltak. Természetesen Magyar nyelven vehető igénybe.

  RadioSure Portable 2.2.1046

  A RadioSure Portable egy telepítést nem igénylő Online rádiócsatornák közvetlen megnyitására, streamingelésére alkalmas program. Vele felvehetőek adott műsorok, kedvencekbe rendezhetőek a favorizáltak. Természetesen Magyar nyelven vehető igénybe.

  olvasd tovább...