Tags - Earth kapcsolódó - SzoftHub.hu

Earth

 • A Google Earth Pro most minden eddiginél látványosabb módon teszi lehetővé, hogy betekintést nyerj a bolygód minden rejtekébe akár 3D nézetben. A korábbiakkal ellentétben mostantól Free alkalmazásként futtathatod. Telekkereső, városnéző, demográfiai adat szolgáltatással, screenshotokat, illetve videókat is készíthetsz.

  Google Earth Pro 7.1.5.1557

  A Google Earth Pro most minden eddiginél látványosabb módon teszi lehetővé, hogy betekintést nyerj a bolygód minden rejtekébe akár 3D nézetben. A korábbiakkal ellentétben mostantól Free alkalmazásként futtathatod. Telekkereső, városnéző, demográfiai adat szolgáltatással, screenshotokat, illetve videókat is készíthetsz.

  olvasd tovább...

 • A Google Earth nevű szoftver segítségével minden eddiginél látványosabban tekintheted meg azt a bolygót amin élsz. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig fedezhetünk fel benne újdonságokat. 3D térképet és műholdas képeket is kapunk. A free alkalmazások táborát gazdagítja.

  Google Earth 7.1.5.1557

  A Google Earth nevű szoftver segítségével minden eddiginél látványosabban tekintheted meg azt a bolygót amin élsz. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig fedezhetünk fel benne újdonságokat. 3D térképet és műholdas képeket is kapunk. A free alkalmazások táborát gazdagítja.

  olvasd tovább...