Sleipnir Portable 6.4.7

A Sleipnir Portable egy egyedi technológiát alkalmazó látványos böngésző, ami számos kényelmi funkciót biztosít a kényelmesebb használat érdekében. Az alábbi kiadást nem kell telepíteni, egy cserélhető adathordozóról is futtathatod. Kedvencek támogatással, szinkronizálni is tud. Chrome alapú.

Ingyenes, egyedi megoldásokat biztosító gyors böngésző a Sleipnir Portable, ami a népszerű alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ezt a kiadást sokkal rugalmasabban használhatod, egy cserélhető adathordozóról is futtatható, így több gépen használatod úgy hogy a korábbi beállításait megőrzi, amellett hogy biztosít minden kényelmi funkciót amire csak igényt tartasz. A Sleipnir Portable installálható kiadásban is letölthető.

A Sleipnir Portable letöltése után egy ZIP fájlt kapsz, azt csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően az alkalmazás azonnal használható, neki is láthatsz a testre szabásának.

A szoftver különösebb erőfeszítés nélkül teszi lehetővé, hogy a Google Chrome, Internet Explorer, illetve a Mozilla Firefox böngészőkkel szinkronizálhasd. A beállításoknál konfigurálható az eszköztárak megjelenítésének a módja, mire tartasz igényt, előre kiválasztható, hogy adott egérgesztusokkal milyen feladatokat, tevékenységeket szeretnél végrehajtani. A Sleipnir Portable böngészőjével akár több száz oldalt is megnyithatsz egy időben, az egyes lapok közötti navigáció igen egyszerű.

Ha egy adott tartalom elnyerné a tetszésedet, azt kedvencekhez tudod adni egyetlen kattintással. A böngésző tartalmaz egy beépített kereső szolgáltatást, ami hasonlóan működik, akárcsak a Google keresője, természetesen itt maga a kipróbálója döntheti el hogy milyen keresőszolgáltatást szeretne igénybe venni.

A Sleipnir Portable megoldásával egyszerűen tudsz korábbi beállításokat importálni, illetve exportálni, ez az opció a könnyebb beüzemelés okán lehet hasznos. A böngésző navigálhatósága egy kissé eltér a ma elérhető böngészőkkel összehasonlítva, de ez természetesen nem megy a felhasználói élmény rovására.

Ha böngészés során a biztonságot tartod szem előtt kipróbálhatod még a Waterfox Portable nevű programot, a Vivaldi Portable böngészője egy beépített jegyzettömb funkciót is tartalmaz.

A Sleipnir Portable egy telepítést nem igénylő, különleges böngésző, amivel rugalmasan, kényelmesen tudsz tartalmakat megtekinteni, számos különleges beállítást tartalmaz. Egérgesztus vezérlés, kedvencek támogatás, szinkronizálási mód jellemzi. Chrome alapon fut.

Sleipnir Portable

Sleipnir Portable összefoglaló:

 • Böngésző
 • Chrome alapú
 • nem kell telepíteni
 • szinkronizálható
 • kedvencek támogatás
 • egérgesztussal való vezérlési mód
 • beépített kereső
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.fenrir-inc.com/jp/sleipnir/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sleipnir Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 92.0.4483.02021-04-19 Chromium 92.0.4483.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Chrome Portable 89.0.4389.1282021-04-14 Chrome Portable 89.0.4389.128 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Chrome 89.0.4389.1282021-04-14 Google Chrome 89.0.4389.128 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Superbird 78.0.3904.872021-04-13 Superbird 78.0.3904.87 (0)
  A Superbird böngésző egy a sebességre, illetve biztonságra nagy hangsúlyt fektető weboldalak elérésére használható szoftver, ami a […]
 • Slimjet 29.0.3.02021-03-22 Slimjet 29.0.3.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy […]