A Chrome-hoz, Firefox-hoz egyaránt használhatod a Sticky Password jelszó széfjét

Egy tökéletes Windows integrációval rendelkező rengeteg jelszót kezelő felhasználók számára kifejlesztett jelszó széf a Sticky Password, ami az összes népszerűbb böngészőhöz használható. Több kényelmi funkciót is rejteget, ilyen a biztonságos jelszavak készítésére ideális kiegészítő.

A szoftver annyiban tér el a hasonló jelszó széf programoktól, hogy akár vele is kedvencekbe lehet rendszerezni azokat az oldalakat amiket rendszeresen meglátogatsz. Vele szinte bármilyen számban lehet jelszavakat eltárolni, így rengeteg lehetőség rejlik a megoldásában. A Sticky Password természetesen tud szinkronizálni, az összes böngészőhöz használható, akár saját programokat is hozzárendelhetünk az automatikus belépések megvalósításához. Automatikus űrlap kitöltés, erős titkosítási metódus és még ezen kívül rengeteg előnyös tulajdonság hozható fel a kipróbálása mellett. A több eszközön történő használat eléréséhez szinte bármilyen adatkapcsolat formájában megtörténhet a szinkronizálás, vezetékes, vagy WI-FI.

A Sticky Password opcionálisan hordozható, telepítés nélkül is futtatható, azt a szoftverrel lehet létrehozni. A szabadon kipróbálható kiadása Android, IOS rendszerre is beszerezhető a szokásos Windows változaton kívül. Remek, dizájnos felhasználói felület várja a kipróbálókat.

Sticky Password jelszó széf program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Chrome-hoz, Firefox-hoz egyaránt használhatod a Sticky Password jelszó széfjét
Szerző
Leírás
Profi jelszó menedzser program: Sticky Password

Kapcsolódó szoftverek