Blue Explorer 1.15.0.0

A Blue Explorer egy paneles elrendezéssel biztosított alternatív fájlkezelő alkalmazás, amivel könnyebben tudsz navigálni a számítógépen belül. Rugalmasságának köszönhetően alkalmas, hogy lecseréld az operációs rendszer ezen jellegű szolgáltatását. Extra opciójakét FTP kliensként is működik. Mappák szinkronizálásához, hálózati csatlakozások rugalmas végrehajtásához is alkalmas.

Mivel esetenként rengeteg fájlt tárolhatunk a számítógépen, egy adott mappa megtalálása a kezdők számára nem is olyan könnyű, vagy csak sok időt vesz igénybe. Ebben próbál megoldást nyújtani a Blue Explorer nevű fájlkezelő program.

A telepítésekor létre lehet hozni az asztalon egy gyorsindító ikont, így a szoftver azonnal indítható, könnyen megtalálható. Maga a kezelőfelület, mint a bevezetőben is említésre került, paneles elrendezéssel bír, aminek az elérési útvonalát maga a felhasználó szabadon módosítani tudja. A betallózott tartalmak esetén az egyes mappákat szinkronizálni lehet, azokon alapvető szerkesztési feladatokat lehet végrehajtani, átnevezés, fájlok mozgatása, törlése, végeredményben szinte az összes funkciót támogatja amit a hasonló jellegű szoftverek biztosítanak. A Blue Explorer a fájlkezelési feladatok során természetesen nem ragad le a PC merevlemezén tárolt fájlok adminisztrálásánál, hisz hálózati csatlakozási módszereket is lehetővé tesz, legyen az akár az egyik legelterjedtebb az FTP. Itt is lehetőség van azokra a feladatokra amik a számítógépes fájlkezelés esetén elérhető. A Blue Explorer a kezelőfelületén néhány fontosabb Windows mappához is közvetlen hivatkozást is létrehoz, itt azokhoz a területekhez, amik a leginkább fontosabbak.

A Blue Explorer beépített keresővel is fel van szerelve, így egyetlen felületen tudsz nehezen felkutatható fájlokat kevés erőfeszítéssel megtalálni.

A Blue Explorer fő vezérlőszerveit a beállításoknál külön testre lehet szabni, itt megadható, hogy milyen elemeket jelenítsen meg, illetve eltávolíthatóak azok amik számunkra fölöslegesnek tekinthetőek. Az alkalmazás negatívumának tekinthető, hogy Magyar nyelven nem használható, továbbá az a tény, hogy kereskedelmi megoldásról van szó, így ingyenesen csak időkorlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Tablacus Explorer megoldását, vagy FTP kapcsolatok létrehozásához a FileZilla nevű programot. Egy igazán remek, rengeteg hasznos szolgáltatást magában rejtő fájlkezelő szoftver a Multi Commander ami tömörített fájlok kezelésében is segítséget tud nyújtani.

A Blue Explorer egy alternatív fájlkezelő szoftver, ami tud szinkronizálni, FTP kapcsolatokat létrehozni. Vele rendezettebben tudod elérni a számítógép merevlemezén található tartalmakat.

Blue Explorer

Blue Explorer összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • FTP kapcsolatok létrehozásához
 • mappa szinkronizálás
 • testre szabható eszköztár
 • alapvető fájlszerkesztési feladatok
 • áttekinthető felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.smartxyz.com/index_explorer.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Blue Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
29,90 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XYplorer 22.10.00002021-07-23 XYplorer 22.10.0000 (0)
  Az XYplorer egy a hagyományostól eltérő elrendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépünkön található tartalmakat […]
 • Xftp Free 7.0 Build 00762021-07-14 Xftp Free 7.0 Build 0076 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]
 • XYplorer Portable 22.00.01002021-07-13 XYplorer Portable 22.00.0100 (0)
  Az XYplorer Portable paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő, rendszerező alkalmazás ami egyedi kinézetet és különleges […]
 • Total Commander 9.512021-06-10 Total Commander 9.51 (0)
  A Total Commander fájlok szabad rendezésére, FTP kapcsolatok létesítésére használható paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]