Blue Explorer 1.15.0.0

A Blue Explorer egy paneles elrendezéssel biztosított alternatív fájlkezelő alkalmazás, amivel könnyebben tudsz navigálni a számítógépen belül. Rugalmasságának köszönhetően alkalmas, hogy lecseréld az operációs rendszer ezen jellegű szolgáltatását. Extra opciójakét FTP kliensként is működik. Mappák szinkronizálásához, hálózati csatlakozások rugalmas végrehajtásához is alkalmas.

Mivel esetenként rengeteg fájlt tárolhatunk a számítógépen, egy adott mappa megtalálása a kezdők számára nem is olyan könnyű, vagy csak sok időt vesz igénybe. Ebben próbál megoldást nyújtani a Blue Explorer nevű fájlkezelő program.

A telepítésekor létre lehet hozni az asztalon egy gyorsindító ikont, így a szoftver azonnal indítható, könnyen megtalálható. Maga a kezelőfelület, mint a bevezetőben is említésre került, paneles elrendezéssel bír, aminek az elérési útvonalát maga a felhasználó szabadon módosítani tudja. A betallózott tartalmak esetén az egyes mappákat szinkronizálni lehet, azokon alapvető szerkesztési feladatokat lehet végrehajtani, átnevezés, fájlok mozgatása, törlése, végeredményben szinte az összes funkciót támogatja amit a hasonló jellegű szoftverek biztosítanak. A Blue Explorer a fájlkezelési feladatok során természetesen nem ragad le a PC merevlemezén tárolt fájlok adminisztrálásánál, hisz hálózati csatlakozási módszereket is lehetővé tesz, legyen az akár az egyik legelterjedtebb az FTP. Itt is lehetőség van azokra a feladatokra amik a számítógépes fájlkezelés esetén elérhető. A Blue Explorer a kezelőfelületén néhány fontosabb Windows mappához is közvetlen hivatkozást is létrehoz, itt azokhoz a területekhez, amik a leginkább fontosabbak.

A Blue Explorer beépített keresővel is fel van szerelve, így egyetlen felületen tudsz nehezen felkutatható fájlokat kevés erőfeszítéssel megtalálni.

A Blue Explorer fő vezérlőszerveit a beállításoknál külön testre lehet szabni, itt megadható, hogy milyen elemeket jelenítsen meg, illetve eltávolíthatóak azok amik számunkra fölöslegesnek tekinthetőek. Az alkalmazás negatívumának tekinthető, hogy Magyar nyelven nem használható, továbbá az a tény, hogy kereskedelmi megoldásról van szó, így ingyenesen csak időkorlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Tablacus Explorer megoldását, vagy FTP kapcsolatok létrehozásához a FileZilla nevű programot. Egy igazán remek, rengeteg hasznos szolgáltatást magában rejtő fájlkezelő szoftver a Multi Commander ami tömörített fájlok kezelésében is segítséget tud nyújtani.

A Blue Explorer egy alternatív fájlkezelő szoftver, ami tud szinkronizálni, FTP kapcsolatokat létrehozni. Vele rendezettebben tudod elérni a számítógép merevlemezén található tartalmakat.

Blue Explorer

Blue Explorer összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • FTP kapcsolatok létrehozásához
 • mappa szinkronizálás
 • testre szabható eszköztár
 • alapvető fájlszerkesztési feladatok
 • áttekinthető felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.smartxyz.com/index_explorer.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Blue Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
29,90 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XYplorer 20.20.02002019-07-15 XYplorer 20.20.0200 (0)
  Az XYplorer egy a hagyományostól eltérő elrendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépünkön található tartalmakat […]
 • FileZillaSecure 3.18.02017-01-01 FileZillaSecure 3.18.0 (0)
  A FileZillaSecure egy korszerű fájlkezelő, FTP kliens program. A szoftver rengeteg hasznos funkciót biztosít, többek között ideális […]
 • CrossFTP Pro 1.98.62017-11-12 CrossFTP Pro 1.98.6 (0)
  A CrossFTP Pro egy modern, népszerű lehetőségeket biztosító FTP kliens szoftver, amire szinkronizálási feladatokat is rá tudsz bízni. […]
 • WatchFTP 4.0.32017-06-04 WatchFTP 4.0.3 (0)
  A WatchFTP egy prémium kategóriás FTP kliens, fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével mappák tartalmát tudod szinkronizálni, […]
 • FlashFXP 5.4.0 Build 39702017-04-02 FlashFXP 5.4.0 Build 3970 (0)
  A FlashFXP egy Windows 10 támogatással is biztosított fájlkezelő alkalmazás ami FTP útvonalon biztosítja fájljaink mozgatását. Tud […]