Multimédia

Subtitle Edit Portable 4.0.6

A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb formátumot támogatja, vele lehet feliratokat Rippelni, konvertálni, szerkeszteni, fordítani. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.

Itt a népszerű filmfelirat program telepítést nem igénylő változata a Subtitle Edit Portable, ami funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos verzióval összehasonlítva.

A Subtitle Edit Portable letöltése után a kapott tömörített mappát csak ki kell csomagolni egy szabad helyre ezt kövezően a szoftver azonnal használható. Mivel nem igényel installációt, több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról. Az alkalmazás Magyar nyelvűvé tételéhez csak annyit kell hogy tegyél, hogy a kezelőfelületén az „Options – Choose Language” menüpontnál kiválasztod a Magyar nyelvet.

A Subtitle Edit Portable fontosabb funkcióit tekintve, szinte az összes lehetséges feladatot támogatja ami feliratok kezelésekor felmerülhet. A programmal akár Blu-Ray DVD lemezekből is tudsz feliratokat rippelni, kinyerni. Ez a lehetőség visszafelé is támogatott, mivel videókhoz is hozzáadhatóak a korábban esetlegesen módosított fájlok. Ha rendelkezel egy saját anyaggal azt le szeretnéd fordítani erre is felhasználható. Néhány fontosabb formátumot tekintve kezeli a OCR, VOB, IFO, SUB, IDX, TXT, ASS kimeneteket, természetesen ez a lista nem teljes.

Ha egyszerűen egy meglévőt módosítanál, szerkesztenéd, ebben is teljes körű szolgáltatást biztosít. A Subtitle Edit Portable hozzá tudja igazítani szinkronizálással a feliratot a videóhoz.

Filmfeliratok letöltéséhez választhatod a Sublight nevű szoftvert, belőle is beszerezhető telepítést nem igénylő kiadás. Ilyen jellegű tartalmak kinyerésére kipróbálhatod a ccextractor megoldását. Szerencsére mindkét program az egyszerű használhatóságot tartja szem előtt.

A Subtitle Edit Portable egy telepítés nélkül futtatható filmfelirat program, amivel, kinyerhetsz ilyen jellegű tartalmakat akár Blu-Ray lemezekből, konvertálhatod, szerkesztheted, vagy akár le is fordíthatod. Magyar nyelven is használható. Ingyenes változat.

Subtitle Edit Portable

Subtitle Edit Portable összefoglaló:

 • Filmfelirat program
 • konvertálási feladatokhoz
 • Online szolgáltatásokkal is rendelkezik
 • feliratok Rippeléséhez
 • szerkesztő funkció
 • fordítási lehetőségek
 • számos egyedi megoldást biztosít
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.nikse.dk/SubtitleEdit/
Subtitle Edit Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Subtitle Edit Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Subtitle Edit 4.0.62024-06-03 Subtitle Edit 4.0.6 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • Subtitle Workshop 6.2.122024-06-04 Subtitle Workshop 6.2.12 (0)
  A Subtitle Workshop egy professzionális, szabadon kipróbálható filmfelirat program, amivel a filmjeidhez tudsz feliratokat készíteni, […]
 • Subtitld 23.03.09.18452023-03-10 Subtitld 23.03.09.1845 (0)
  A Subtitld egy film felirat alkalmazás amivel a meglévő felirat fájlokkal lehet rengeteg haladók számára fontos feladatot elvégezni. […]
 • AHD Subtitles Maker 5.232021-07-20 AHD Subtitles Maker 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker egy kiváló multimédiás kiegészítő amivel filmfeliratokat lehet létrehozni, illetve módosítani a meglévő […]

1 megjegyzés

mohácsi lajos 2019-01-30 at 18:29

Az Önök által ajánlott program alkalmas arra hogy egy filmet nézve egy más nyelvű felirat magyarul jelenjen meg? Ha igen, írják meg , hogy milyen programokat kell telepítenem.
Köszönettel M. Lajos

Válasz

Szólj hozzá