CCleaner For Android 1.16.62

A CCleaner For Android egy mobil karbantartó és optimalizáló program számos szolgáltatással. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően az Android gyorsítható, eltávolíthatóak a fölösleges fájlok, hely szabadítható fel, továbbá a már használaton kívül eső APK telepítők is törölhetőek egycsapásra.

Sajnos ha szeretnénk, ha nem, idővel az androidos mobil is tele fog szemetelődni a használata alatt, ami egyre lassabb működést, fogyó tárhely kapacitást eredményez, ez minden olyan készülék esetén előre meg van írva ami nincs karban tartva. Egy kis odafigyeléssel, megelőzhető a kéretlen lassulás és csökkenő szabad tárhely jelensége.

Ha karbantartásról van szó és fontos hogy a készüléked állapotát egy profi szoftverre bízd, akkor itt a CCleaner For Android, ami már asztali számítógépeken bizonyított, ráadásul az egyik legnépszerűbb a felhasználóbarát kialakításának köszönhetően.

A CCleaner For Android igen kis helyet foglal, nem fogyaszt túl sok erőforrást, de emellett rengeteg olyan különleges funkció helyet kapott benne ami a gyorsabb, megbízhatóbb Android működést hivatott biztosítani.

Össze tudja gyűjteni azokat a fájlokat a rendszeren amit a korábban installált programok hagytak maguk után, amik nem csak adat bővülést eredményeznek, de akár biztonsági kockázatokat is hordoznak magukban. Pucolja a böngésző előzményeket, az átmeneti könyvtárakat, az analízis végeztével részletes jelentést szolgáltat, hogy mit fog pontosan törölni.

A CCleaner For Android általános információt is nyújt a készülékről, a háttértárolókról, a mobilról, az aktuális rendszer kihasználtságról, a RAM állapotáról, az akkumulátorról, annak hőmérsékletéről.

Helyet kapott még benne egy fejlett programeltávolító, amivel törölhetővé válnak azok a korábban telepített programok amik már nem kellenek. Ami hasznosnak tekinthető az esetében, hogy figyelmeztetni tud arra ha olyan összetevőt szeretnénk törölni, ami az operációs rendszer instabilitását váltaná ki.

A CCleaner For Android ki tudja listázni az aktuálisan futó folyamatokat és igény esetén lehetővé teszi, hogy azokat le lehessen állítani, így kifejezetten ideális a RAM felszabadításához. A CCleaner asztali számítógépekre is elérhető. Alternatívájaként kipróbálhatod a Clean Master For Android megoldását is ami Magyar nyelven is tud.

Összességében nézve a CCleaner For Android egy mobil karbantartó szoftver, ami egy kattintással tud takarítani, régi applikációkat eltávolítani, illetve részletes rendszer információkat megjeleníteni akár a háttérben futó folyamatokról.

CCleaner For Android

CCleaner For Android összefoglaló:

 • Android karbantartó
 • programeltávolító
 • rendszer információk megjelenítése
 • egy kattintásos takarítás
 • áttekinthető felület
 • RAM manager
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztői oldal: https://www.piriform.com/ccleaner-android

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner 6.18.108382023-11-23 CCleaner 6.18.10838 (5)
  A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, […]
 • CCleaner Slim 6.18.108382023-11-23 CCleaner Slim 6.18.10838 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • CCleaner Browser 119.0.23105.1602023-11-28 CCleaner Browser 119.0.23105.160 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • CCleaner Professional 6.18.108382023-11-23 CCleaner Professional 6.18.10838 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • CCleaner Business Edition 6.18.108382023-11-23 CCleaner Business Edition 6.18.10838 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]