Nélkülözhető alkalmazások elaltatása a CCleaner karbantartó szoftverrel

Egy karbantartáshoz tervezett szoftver amivel a merevlemezen fölösleges tartalmakat lehet törölni. A szoftverrel konfigurálhatjuk az automatikusan induló programokat, a böngészők bővítményeit. A hasonló fájlok, duplikátumok is felkutathatóak. A CCleaner karbantartó szoftverrel gyorsíthatjuk a Windows rendszert a szükségtelen alkalmazások elaltatásával, a nem használt programokat hibernálhatjuk.

A szoftver egy személyre szabható mélyebb karbantartási funkciókkal használható szoftver amivel törölhetőek azok a tartalmak amik rontják a Windows rendszer erőforrás paramétereit. A CCleaner Windows pucoló programmal akár naprakészen lehet tartani az illesztőprogramokat.

A karbantartó programmal a böngészők, a telepített alkalmazások, illetve a Windows rendszer munkafolyamat előzményeit lehet törölni. Akár hatékonyabban, gyorsabban lehet a számítógépet rengeteg munkafolyamathoz használni. A szoftver a régi nem kellő tartalmak keresése után automatikusan törölni képes azokat.

Windows rendszert lassító programok elaltatása

Adatokat biztosít az elindult szoftverek erőforrás igényéről, akár hibernálni lehet az alkalmazásokat amíg nem használjuk. A szoftver futtatása után felébreszti, amivel akár gyorsabbá tehető a Windows, erőforrást lehet felszabadítanunk. A nem kellő programok manuálisan, illetve egy profil szerint altathatóak ami játékok, illetve jelentősebb erőforrást igénylő szoftverek futtatásához lehet remek. Csökkenteni tudja a Windows erőforrás terheltségi szintjét a szükségtelen programok elaltatásával.

Az indítópult konfigurálóval használható karbantartó program a CCleaner, innen szerezhető be, a telepítés nélküli változat erről az oldalunkról tölthető le ami teljesítményoptimalizáló funkciót is tartalmaz, elaltathatóak a nem használt szoftverek.

CCleaner – karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Nélkülözhető alkalmazások elaltatása a CCleaner karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Hasztalan szoftverek hibernálásához is hatékony karbantartó szoftver a CCleaner.

Kapcsolódó szoftverek