Blog

Fejlett, hatékony, korszerű karbantartó a CCleaner, valóban hatékony eszközökkel

Ingyenesen is használható igen hasznos az egyik legkényelmesebb felszereltséggel rendelkező karbantartó szoftver a CCleaner. Hatékonyan tisztít az általános, illetve nehezebben megtalálható tárolóhelyek felkutatása során.

Nem kell másik alkalmazást használni annak az érdekében hogy optimalizálj, illetve karbantarts, ha a CCleaner megoldását választod, mivel az összes eszköz rendelkezésre áll amire csak szükség lehet, a használata, a támogatott eszközök kiválasztása az egyik legfelhasználóbarátabb megoldás.

Korszerű Windows optimalizáló…

A merevlemez karbantartáskor figyelembe veszi szinte az összes telepített programot, Windows kiterjesztéseket, el tudja távolítani a visszamaradt fájl előzményeket. Képes kilistázni az azon Registry bejegyzéseket amikre már nincs szükség, ezzel néhány plusz előny származik.

Az újabb kiadásai tartalmaznak frissítés keresőt amivel teljesen automatikusan kereshetőek meg a szoftvereidhez tartozó legújabb kiadások. A program arról igen egyszerűen tájékoztat.

A széles választék között kiválasztható az a változat amire szükség van, vagyis ingyenes, illetve kereskedelmi kiadásban. Az első esetén otthoni lehetőségeket lehet igénybe venni. A korszerű funkciókkal rendelkező karbantartó szoftver No install, illetve alternatív telepíthető kiadásban is ugyan azt a fejlesztői eszközöket tartalmazza.

CCleaner – Karbantartó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fejlett, hatékony, korszerű karbantartó a CCleaner, valóban hatékony eszközökkel
Szerző
Leírás
CCleaner, ha egy igazán profi karbantartó szoftverrel szeretnél dolgozni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá