Yasisoft Image Editor 1.2.1.96

A Yasisoft Image Editor egy tekintélyes funkciókínálattal rendelkező grafikai eszköz. A szoftverrel számos különleges funkció igénybe vétele mellett tudsz képeket szerkeszteni akár rajzolással. Felhasználhatsz objektumokat, effekteket, ecset, illetve számos olyan rajzeszközt, amivel valóban egyedi képkezelési lehetőségeket tudsz végrehajtani.

Egy képek szerkesztésre, új tartalmak létrehozására használható profi képkezelő alkalmazás a Yasisoft Image Editor, amivel szinte bármilyen manipulációs eljárást végre tudsz hajtani, ami ma divatosnak tekinthető.

A Yasisoft Image Editor letöltését követően mint bármely hasonló szoftver esetén a szokásos módszerrel lehet telepíteni, ezt követően egy igen korhű, egyben modern képszerkesztő szoftver áll rendelkezésedre a fotóid módosításához.

Amire viszont fel kell hogy hívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a szoftver egy speciális fájlkiterjesztést használ mint mentési formátumot, kizárólag ezt lehet csak megnyitni, majd csak ebben a kimenetben tud menteni a későbbiekben. Ettől eltekintve egy ígéretes képkezelő szoftver, mivel felhasználóbarát, egyben rengeteg speciális képszerkesztési lehetőséget támogat.

A Yasisoft Image Editor új képek szerkesztésekor lehetővé teszi, hogy akár rajzolással hozd azt létre, az összes ma népszerűbb eszközt biztosítja ehhez. Ecsetek, rajzeszközök, radír, speciális effektek. Képforgatási lehetőségek, nagyítás, színszedő. Ha szükséges rétegkezelési opciókat is biztosít.

Ha az aktuális projekten egy feliratot szeretnél elhelyezni, ebben is a lehető legoptimálisabb lehetőséget nyújtja, saját szín, betűméret szerint konfigurálható.

A beállításainál akár előre összeállíthatsz egy profilt, így ennek a figyelembe vétele mellett állítható össze a későbbiek során létrehozandó projekt.

Mivel kereskedelmi termék, ingyenesen helyette választhatod az XnRetro nevű szoftvert, amivel szintén effektek támogatása mellett tudsz fotókat módosítani. Windows 10 rendszerekre a Paint 3D míg, általánosabb rajzolási feladatokhoz a Paint.NET használható, ami az egyik leg-funkció gazdagabb megoldás az ingyenes megoldások között. Rétegkezelés, speciális rajzeszközök…

A Yasisoft Image Editor egy speciális képkezelő alkalmazás, amivel új képeket hozhatsz létre akár rajzolással. Effektezhetsz, feliratozhatsz, szinte bármi amire csak igényt tartasz. Rétegkezelési támogatással.

Yasisoft Image Editor

Yasisoft Image Editor Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • feliratozó funkció
 • Effekt támogatás
 • rétegkezelés
 • rajzoló funkció
 • átméretezés, kivágási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Yasisoft Image Editor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD SHAREWARE
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chasys Draw IES 5.16.012022-05-17 Chasys Draw IES 5.16.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • Inkscape 1.22022-05-17 Inkscape 1.2 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • Inkscape Portable 1.22022-05-17 Inkscape Portable 1.2 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]
 • ImageMagick 7.1.0-342022-05-16 ImageMagick 7.1.0-34 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • ImageMagick Portable 7.1.0-342022-05-16 ImageMagick Portable 7.1.0-34 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]