Simple Care 2

A Simple Care egy kifejezetten egyszerűen használható karbantartó szoftver. A program segítségével akár egyetlen kattintással optimalizálhatod a Windows-t. Az alábbi Free alkalmazás tisztítja a Temp mappákat, optimalizálja az internet beállításokat, illetve minden olyan területet ami teljesítmény romlást eredményezhet.

Itt egy különleges, a szokásostól eltérő lehetőségeket biztosító karbantartó program a Simple Care, funkcionálisan teljesen egyéni lehetőségeket biztosít azok számára akik némi plusz teljesítményt szeretnének kihozni a számítógépükből.

A Simple Care letöltését követően a szoftvert gyakorlatilag egyetlen kattintással telepítheted. A program kezelőfelülete némileg eltér a hasonló karbantartó, Windows optimalizálóktól, egyetlen kattintással kezdeményezhető a szóban forgó művelet, a számítógép merevlemezén felhalmozódott teljesen fölöslegessé vált fájlok felkutatása. Ebben az esetben figyelembe veszi a böngészőket, a telepített programjaidat, illetve a Windows Temp mappáit.

Az optimalizálandó területeket lehetőség szerint manuálisan is ki lehet választani, a szükséges opciók kiválasztása után a keresés befejeztével egyetlen kattintással optimalizálja az operációs rendszert.

A Simple Care szerencsére különösebb konfigurációt nem igényel, nagyon egyszerű használni, a kezdő felhasználóknak hamar a kedvencévé válhat.

Funkcionálisan sajnos nem veszi fel a versenyt a márkásabb karbantartó programokkal, ha egy kis plusz teljesítményre tartanál igényt, gyorsítanál a géped teljesítményén kipróbálhatod.

Fejlettebb opciókkal biztosított Windows karbantartó mindenes a CCleaner Slim a program Startup Managert, illetve programeltávolítót is tartalmaz. A TweakPower nevű szoftvert rendszer konfigurálási feladatokhoz is felhasználhatod. A BeeDoctor karbantartója memória optimalizáló funkcióval is rendelkezik. A merevlemezhez a Wise Disk Cleaner az egyik legkorszerűbb alkalmazás.

A Simple Care egy ingyenes, különleges elrendezéssel bíró karbantartó alkalmazás, amivel akár egyetlen kattintással gyorsítható a Windows, illetve optimalizálható az internet beállítások. Két módszerrel futtatható, profilosan, vagy manuálisan választható ki hogy mely területen szeretnél vele tisztítási feladatokat elvégezni. Támogatja a Temp mappák tartalmának a takarítását is.

Simple Care

Simple Care összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Simple Care
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Maintener 1.7.66062018-02-18 Maintener 1.7.6606 (0)
  A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók […]
 • Black Bird Cleaner 1.0.4.32017-10-14 Black Bird Cleaner 1.0.4.3 (0)
  A Black Bird Cleaner egy rendkívül hatékony karbantartó szoftver, Windows optimalizáló, amivel rengeteg hasznos feladatot el tudsz […]
 • PC Services Optimizer 3.1.900.02017-09-23 PC Services Optimizer 3.1.900.0 (0)
  A PC Services Optimizer egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálható az operációs rendszer. Neki köszönhetően nem csak […]
 • Temp File Cleaner 4.5.02016-02-16 Temp File Cleaner 4.5.0 (0)
  A Temp File Cleaner segítségével kipucolhatod a Temp fájl mappát, vagyis törölheted azokat, némi Windows gyorsulás is érzékelhető […]
 • DISM ++ 10.1.1000.12017-06-19 DISM ++ 10.1.1000.1 (0)
  A DISM ++ Egy számos extra szolgáltatással rendelkező Karbantartó szoftver, amivel a Windows nem csak hogy optimalizálható, hanem […]