DoubleKiller 1.6.2.82

A DoubleKiller egy duplikátum kereső program ami rengeteg különleges funkciót biztosít. A robusztus felépítéssel rendelkező Free alkalmazás szűrőket, kizárásokat is biztosít. Nem kell telepíteni, hordozható változat. A szoftverrel könnyedén felkutatható szinte bármilyen ismétlődő fájl, Helyfelszabadításhoz kötelező.

Ha jelentősebb tárterületet szeretnél felszabadítani a merevlemezeden, elsősorban azokat a fájlokat kell felkutatni amikből több is található. Ha nem szeretnéd az idődet ezzel vesztegetni, erre létezik több olyan speciális alkalmazás amivel ezt megteheted. Ilyen a DoubleKiller nevű szoftver.

A DoubleKiller különlegessége hogy nem kell telepíteni a letöltése után az azonnal használhatóvá válik. A szoftver minimális erőforrást igényel a futtatása során, igény esetén egy cserélhető adathordozóról is futtatható.

A DoubleKiller kezelőfelülete a szokásos opciókat biztosítja, több kritérium szerint is megadható a számára hogy keressen tartalmakat, méret, dátum, módosítás ideje. Ha teljes meghajtón szeretnéd futtatni duplikátum tartalmak kereséséhez, kizárásokkal van arra lehetőséged, hogy meghatározott fájlokat kihagyási listához rendelhess.

A program igen gyorsan eredményeket tud biztosítani, ezt követően kiválaszthatod, hogy mit szeretnél azokkal tenni, törölnéd, vagy megtartanád.

A DoubleKiller kezelőfelületén egy alapvetőbb leírás is található, ez sajnos csak Angol nyelven érhető el. Ez a negatívum a szoftver használatára is jellemző. Ettől a negatívumtól eltekintve mégis megéri kipróbálni azok számára akik egy ingyenes, megbízható szoftvert keresnek abból a célból, hogy fel tudják kutatni a többszörözött fájlokat a merevlemezen. Helyfelszabadítási feladatokhoz.

Ha a DoubleKiller megoldásától esetleg több funkcióra lenne szükséged, helyette választhatod a Detwinner nevű alkalmazást, vagy a Wise Duplicate Finder keresőjét. A szoftver telepítést nem igénylő megfelelőjeként kipróbálhatod az AllDup Portable megoldását. Tökéletes választás képduplikátumok felkutatásához. Ráadásul teljesen ingyenes.

A DoubleKiller egy telepítés nélkül használható fájlduplikátum kereső szoftver, amivel akár helyet is fel tudsz szabadítani a merevlemezeden. A szoftver szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén felhasználható, kizárási lehetőségeket is biztosít a kipróbálóinak. Több konfigurálási opcióval.

DoubleKiller

DoubleKiller összefoglaló:

 • Duplikátum kereső alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • Nagyon egyszerű használni
 • Több változó szerinti szűrési lehetőségek
 • Hely felszabadításhoz
 • Szinte bármilyen fájlkiterjesztést támogat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
DoubleKiller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Xinorbis 8.1.132019-06-09 Xinorbis 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis egy különleges HDD/merevlemez analizáló eszköz, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a […]
 • Xinorbis Portable 8.1.132019-06-09 Xinorbis Portable 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis Portable segít abban hogy helyet tudj felszabadítani a merevlemezeden azáltal, hogy kilistázza, hogy mi mennyi helyet […]
 • Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.9072018-07-04 Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.907 (0)
  A Soft4Boost Dup File Finder segítségével felkutathatod a HDD-n a fájl duplikátumokat, azokat akár visszaállíthatatlanul törölni is […]
 • LookDisk Portable 6.62017-02-26 LookDisk Portable 6.6 (0)
  A LookDisk Portable egy telepítés nélkül több gépen is futtatható karbantartó, ami duplikátum fájlok keresésére lett megtervezve. […]