Detwinner 2.03.007

A Detwinner nevű alkalmazással egy speciális fájlkezelési feladatot tudsz végrehajtani, fájlduplikátumokat tudsz keresni. A szoftver támogatja, hogy a beállításoknál megadd, hogy milyen fájlformátumot szeretnél keresések alá vonni. Támogatja a képek, videók, szöveges dokumentumokat. Helyfelszabadításhoz kötelező.

Az alábbi alkalmazással hatékonyan és gyorsan tudod felkutatni azokat a fájlokat a merevlemezen, amikből több is található, tartalmilag teljes azonosság fedezhető fel. A Detwinner nevű program rengeteg speciális beállítást biztosít annak az érdekében, hogy helyet tudj felszabadítani.

A Detwinner letöltése után a telepítés előtt kiválasztható, hogy milyen formában szeretnéd a szoftvert futtatni. Opcionálisan hordozható változat is létrehozható belőle, ez a verzió több gépen is futtatható.

A Detwinner használata nagyon egyszerű, fájlduplikátumok kereséséhez a következőt kell hogy tedd. A szoftver indítását követően a program felső eszköztárán ki kell választanod azt a fájlformátumot, amiből duplikátumokat szeretnél felkutatni. Ez szinte bármi lehet. Legyen az szöveges dokumentum, kép, videó.

Az alkalmazás természetesen azt is támogatja, hogy speciális szűrőket alkalmazz ebben az esetben előre kiválasztható, hogy mit tegyen kizárási listához. A Detwinner beállításainál definiálható a keresés helye, adott mappákat is kiválaszthatsz, vagy akár a teljes merevlemez is elemzés alá vonható.

A folyamat után a Detwinner egy áttekinthető jelentést biztosít, itt kiválasztható, hogy mit szeretnél törölni. A program adott helyzettől függően akár jelentős helyet fel tud szabadítani.

Ingyenes kipróbálás esetén a Detwinner funkciókorlátozással vehető igénybe.

Alternatívájaként választhatod a Duplicate File Finder Plus, illetve az AllDup nevű szoftvert. Az utóbbi némileg más megközelítést vet be a szóban forgó feladat elvégzéséhez. A Wise Duplicate Finder ingyenesen biztosítja ezeket a funkciókat.

A Detwinner egy professzionális merevlemez kezelő szoftver, amivel fájlduplikátumokat tudsz felkutatni néhány egyszerű lépésben. A program szűrők kizárások használatának a lehetőségét is támogatja. Videókhoz, dokumentumokhoz, képekhez.

Detwinner

Detwinner összefoglaló:

 • Duplikátum kereső alkalmazás
 • szűrők támogatása
 • egyénileg adható meg a keresés helye
 • képekhez, videókhoz, szöveges dokumentumokhoz
 • Portable változat is készíthető belőle
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Detwinner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
4,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Duplicate MP3 Finder 21.102021-09-22 EF Duplicate MP3 Finder 21.10 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is előforduló […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.1.562021-08-25 Wise Duplicate Finder 2.0.1.56 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Duplicates Cleaner 3.70.22.02021-03-26 Duplicates Cleaner 3.70.22.0 (0)
  A Duplicates Cleaner egy remek szoftver amivel számos előre kiválasztható beállítással lehet a fölösleges fájlokat felkutatnunk. A […]
 • Xinorbis 8.1.132019-06-09 Xinorbis 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis egy különleges HDD/merevlemez analizáló eszköz, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a […]