Zenelejátszó

Zortam Mp3 Player 10

A Zortam Mp3 Player kifejezetten MP3 formátumokhoz létrehozott audió lejátszó program amivel akár lejátszólisták is létrehozhatóak nagyobb multimédiás kollekciókhoz. A szoftver néhány különleges beállítási lehetőséggel is rendelkezik, ilyen az egyedi háttérképek kiválasztása, illetve a tartalmakban felfedezhető különleges szöveges Text tartalmak megjelenítése, ID3 Tag támogatással. Lejátszólistáknál M3U kiterjesztés vehető igénybe.

Szerény megtervezés, csekély erőforrás igény jellemzi az alábbi multimédiás szoftvert, amivel zenei fájlokat lehet lejátszani. A Zortam Mp3 Player, mint a neve is sugallja MP3 formátumokhoz nyújt teljes körű támogatást.

A Zortam Mp3 Player letöltése után egy kis méretű telepítő fájlt kell installálni, ezután mint a korábbi bevezetőben említett minimalista felhasználói felületen lehet azt az MP3 formátummal rendelkező tartalmat, vagy akár teljes mappát betallózni amit kényelmesen szeretnél lejátszani a számítógépeden.

A zenelejátszó program alapjának számít a lejátszólista támogatás itt jelenleg M3U formátumban lehetséges csak. A viszonylag korlátolt felhasználási területtől eltekintve kiváló választás azok számára akik a gépükön kizárólag MP3 formátumot használnak, illetve ismerik a fejlesztő többi termékét, a Zortam Mp3 Media Studio azok elnyerték a tetszését.

Némi dizájnbéli konfigurálási lehetőségek is felfedezhetőek a médialejátszóban, a Zortam Mp3 Player támogatja, hogy saját háttért válassz, ebből több alapértelmezett dizájnos megtervezésű is rendelkezésre áll. Pluginozható, így további plusz funkciókat használhatsz. Ha a multimédiás tartalom rendelkezne speciális beágyazott meta információkkal ID3 Tag jellemzőkkel ahhoz is hozzáférést biztosít.

Jelentősen sokkal több formátumot támogat még mint zenei médialejátszó a AIMP, skinezhető is egyben. A Foobar2000 18 sávos Equalizer funkcióval teszi még egyedibbé a használatát.

A Zortam Mp3 Player egy csekély erőforrás igénnyel kifejlesztett MP3 formátumokhoz tervezett médialejátszó program ami lejátszólistákat is támogat, azt M3U paraméterek szerint lehet felhasználni a zenei kollekciók kényelmesebb lejátszásának az érdekében. Választhatsz saját hátteret, dizájnos kezelőfelülettel rendelkezik.

Zortam Mp3 Player Összefoglaló:

 • Zene lejátszó alkalmazás

  Zortam Mp3 Player
 • MP3 formátumokhoz
 • lejátszólista támogatás
 • M3U formátum szerinti lejátszólista rendszerezés
 • saját háttérkép választás
 • csekély erőforrás
 • ID3 tag támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.zortam.com/zortammp3player.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Zortam Mp3 Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 19,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TangoPlayer 1.6.82020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
  A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]
 • Easy MP3 Player 30.03.20162017-12-14 Easy MP3 Player 30.03.2016 (0)
  Az Easy MP3 Player egy komfortos zenelejátszó szoftver, amivel MP3, WAV, OGG, WMA kiterjesztésű tartalmakat tudsz megnyitni. A […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • Player 1.0.13.02016-11-26 Player 1.0.13.0 (0)
  A Player egy kis méretű, minimális felhasználói interaktivitást igénylő, egyszerűen használható videó, illetve audió lejátszó […]

Szólj hozzá