Text Edit Plus 9.7

A Text Edit Plus egy dinamikus eszközökkel rendelkező szövegszerkesztő alkalmazás Windows rendszerre. A megoldás képes teljes mértékben lecserélni az operációs rendszer beépített ezen jellegű szolgáltatását. TXT, CSV, HTML fájlformátumokhoz is ideális.

Megfelelő háttérismeret esetén igen hasznos lehet a számunkra a program mivel rengeteg speciális funkció áll rendelkezésre hogy haladó ismeretek birtokában széleskörűen lehessen szöveges fájlokat szerkeszteni. A Text Edit Plus funkcionálisan sokkal többet tud mint az operációs rendszer beépített szövegszerkesztője.

A Text Edit Plus gépre való lementése után el kell indítani, egy remek, komoly funkció felszereltséggel rendelkező szoftver használható amivel az egyszerűbb Text fájlok módosításán kívül haladó szintű forráskód módosítások végrehajtása is történhet. Ígéretes szövegszerkesztő.

A Text Edit Plus funkcióit a szoftver fő felhasználói felületén lehet kiválasztani, természetesen kiváló támogatottsággal rendelkezik az egyszerűbb feladatoktól a komplex projektek végrehajtásáig. Profil szerint előre létrehozott funkciókkal, ilyen a dátum, színszedő, képlopó eszköz, karakterkódolási módszerek. Ha ezeket a lehetőségeket használjuk, rengeteg időt lehet azzal nyerni.

Univerzális szövegszerkesztő program a Text Edit Plus

Létrehozhatsz saját levelezési listákat, az később felhasználható a rendszeresen használt kliens programodhoz az üzeneteid elküldéséhez. Text fájlokhoz, adott szövegkörnyezet összehasonlításához egy kiegészítőt is tartalmaz, ez olyan irodai feladatokhoz hasznos ahol rengeteg, nagyobb szövegkörnyezet szerkesztésére van szükség. Tudásban többet kínál mint egy egyszerűbb szövegszerkesztő, így kereskedelmi termék, ingyenesen funkciókorlátozással használható. TXT, CSV, HTML fájlformátumokhoz használható fel, természetesen ezek a kiterjesztések csak néhány elem az összes támogatott kínálatból.

A Text Edit Plus egyszerűbb szerkesztési feladatokhoz létrehozott alternatívája a SoftMaker FreeOffice, illetve a FocusWriter. Otthoni felhasználásra tökéletes szoftver csomagok.

A Text Edit Plus egy professzionális szövegszerkesztő alkalmazás rengeteg olyan kiegészítővel amik bármikor jól jöhetnek a hétköznapok során. Jelenleg csak Angol nyelven használható. Levelezési listák létrehozásához. Többek között TXT, CSV, HTML formátumban lehet vele dolgozni.

Text Edit Plus

Text Edit Plus Összefoglaló:

 • irodai alkalmazás
 • szövegszerkesztő
 • több fejlett szerkesztőeszközt is tartalmaz
 • áttekinthető felhasználói felület
 • profilos funkciók
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/text-edit-plus/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Text Edit Plus
Platform
Windows
Teljes ár
USD 9,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • NotePro 4.632018-07-15 NotePro 4.63 (0)
  A NotePro egy igen nagy tudással rendelkező irodai alkalmazás szövegszerkesztési feladatokhoz. A szoftver egyik érdekessége hogy nem […]
 • Foxit PDF Editor 11.2.02021-11-16 Foxit PDF Editor 11.2.0 (0)
  A Foxit PDF Editor PDF tartalmak szerkesztésére használható alkalmazás ami rengeteg népszerű funkcióval rendelkezik. A PDF szerkesztő […]
 • Subtitle Edit 3.6.32021-11-11 Subtitle Edit 3.6.3 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • AIMP Skin Editor 5.00 Build 12222021-11-09 AIMP Skin Editor 5.00 Build 1222 (0)
  Az AIMP Skin Editor a népszerű multimédiás lejátszóhoz tervezett téma szerkesztő program, amivel modern, látványos kinézettel bíró […]
 • VideoPad Video Editor 10.95 Beta2021-10-24 VideoPad Video Editor 10.95 Beta (0)
   A VideoPad Video Editor videók konvertálására és azok szerkesztésére is alkalmas remek kis szoftver. Tartalmaz még videómegosztó […]